Obavijesti

Show

Komentari 73

Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela

Svi Ecijini nebauštelci: Od inženjera građevine do modela
9

Ecija je 2013. bila zaljubljena u inženjera građevine Alena Prvčića. Ipak, ljubav je 'pukla' nakon manje od šest mjeseci

VIDEO

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) gostovala je u IN Magazinu te je otkrila kako ne zna čime ju sve nije osvojio dečko, bivši nogometaš Nikola Pokrivač (33). Ipak, priznala je da se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima ne bi imala puno zajedničkih točaka. 

- Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem - nasmijala se Ivušić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ecijin pak ljubavni život je u najmanju ruku buran. Davne 2006. našao se u fokusu javnosti, i to zbog zagrebačkog poduzetnika Tomislava Totića koji je u to vrijeme bio u vezi s Nikolinom Pišek (43). Tada se pričalo da je Ecija viđena s poduzetnikom tijekom noćnog izlaska te da je ona kriva za prekid, no on je to demantirao i rekao da mu je Ecija samo prijateljica.

Pet godina kasnije pisalo se o njenoj navodnoj tajnoj vezi s nogometnim menadžerom Nikkyjem Vuksanom, bivšim dečkom voditeljice Tatjane Jurić (37). Ecija je u jednom intervjuu izjavila da je Vuksan 'bio na putu do mjesta u njezinom srcu'.

Nakon toga, 2013. je bila s inženjerom građevine Alenom Prvčićem. Ipak, ljubav nije dugo potrajala pa je veza 'pukla' nakon nešto manje od šest mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:22

Godinu kasnije pisalo se da joj je srce ukrao pet godina mlađi maneken i tada još student Petar Puškarić, koji je poznat po ulozi u seriji 'Na granici'. Zajedno su se pojavili na jednoj modnoj reviji pa su 'pale' fotografije na društvenim mrežama.

U ljeto iste godine zaljubila se u ekonomista iz Vinkovaca, Ivana Brača. Tada se nije odvajala od Slavonca, čak je i posjetila njegove rodne Vinkovce. Veza je potrajala godinu dana.

2016. godine ljubila je menadžera Marija Mesaroša, inače nećaka poduzetnika Luke Rajića (55). Veza je trajala samo nekoliko mjeseci, a Ecija nikad nije otkrila uzrok prekida.

Nakon toga Ivušić je ljubavni život držala dalje od očiju javnosti, a u jednoj objavi koju je na društvenoj mreži podijelila krajem 2017., otkrila je da 'dvije godine dejta sama sa sobom'. Sada je u vezi s Pokrivačem koji je bio četiri godine u braku s Katarinom (34), a imaju kćer Niku (4). 

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao