Show

Komentari 25

Svi poljupci u Ljubavi na selu: Sezonu otvorio farmer Neven, a ni ostali nisu gubili vrijeme...

Svi poljupci u Ljubavi na selu: Sezonu otvorio farmer Neven, a ni ostali nisu gubili vrijeme...

Neven, Dragan, Zoran i Marijan, farmeri su koji su ove sezone digli najviše prašine. Poljupci između njih i kandidakitnja krenuli su padati već pri prvom susretu, a neki su romansu prebacili i u krevet

Ovogodišnja sezona popularne emisije 'Ljubav je na selu' lagano se bliži svome kraju.

Farmeri su na korak od toga da izaberu najbolju kandidatkinju te s njom provedu nekoliko dana na romantičnom izletu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Iako se gledatelji nadaju da će farmeri s odabranom kandidatkinjom na moru uživati, cijela ova sezona ipak je bila puna drame.

Od svađa, prelazaka na tuđe farme,.. zanimljivih scena nije falilo.

Ipak, ono što je gledatelje najviše iznenadilo je zavidna količina vrućih scena koje su nadmašile sve protekle sezone.

Sezonu su tako na samom početku otvorili Milena (ex. Vita Maslačak) i Neven, koja mu je već pri prvom susretu ponudila 'ruski poljubac'. 

Iako se Neven iznenadio, rado joj je izvratio, a nije mu smetao čak niti crveni ruž.

Drugi poljubac dogodio se već u istom danu kada ju je Neven pozvao na svoju farmu. Romansa između njih stala na tome, jer ga je Milena poljubila u nekoliko navrata. 

No simpatije između dvojca brzo su se raspale kada je Milena protestno odlučila da ipak neće biti dio Nevenovog izbora te ga je napustila, što je Nevena rastužilo. 

Ipak, nije previše žalio jer ga je voditeljica Anita brzo upoznala s njegovom 'zlatnom djevojkom', Samantom. 

Iako se činilo kako nije previše zainteresirana za njega, za što je Neven u nekoliko navrata izrazio svoje brige, između njih je na dejtu pao poljubac.

Dvojac je kasnije išao čak toliko daleko, da su se našalili na Nevenov račun te se ljubili u gepeku automobila, aludirajući na to kako je Neven tako špijunirao svoju bivšu djevojku. 

Gledatelje je šokiralo i ponašanje na Draganovoj farmi. Naime, za vrijeme fešte koja se odvijala u njegovom dvorištu, u jednom trenutku Dijana mu je sjela u krilo te su razmijenili nekoliko vrućih poljubaca. 

Slična atmosfera bila je i između (sad već oženjenog para), Suzy i Zorana koji su se zaljubili već na prvoj večeri upoznavanja.

Već tada između para je palo nekoliko pusa, a to se nastavilo i na njegovoj farmi. 

Par se tako držao za ruke, ljubili su se ispred ostalih kandidatkinja, a u zadnjoj epizodi pronađeni su skupa u krevetu.

U 'zajedničkoj postelji', spavao je i Marijan koji je od svih farmera najviše šokirao gledatelje. 

Naime, umjesto da izabere jednu od svojih kandidatkinja, na svoju je farmu doveo Tajlanđanku koja mu je, kako se kasnije saznalo, sada službeno postla i žena.

Nakon što je sve iznenadila svojom pojavom na Marijanov rođendan, on se sljedeće jutro pohvalio vatrenom noći kojom je bio jako zadovoljan. 

Do kraja sezone ostalo je još nekoliko epizoda, no sudeći prema svemu, dramama i šokovima još uvijek nije kraj.

Najčitaniji članci