Obavijesti

Show

Komentari 7

Svi su složni u tome da će im Vice jako nedostajati

Svi su složni u tome da će im Vice jako nedostajati
30

Diana Vukov susprezala je suze na sprovodu koji je protekao u iznimno tužnoj atmosferi. Vukovu su počasnu stražu držali Tereza, Gabi Novak i Kićo

VIDEO

Na zagrebačkom groblju MIrogoj okupilo se oko tisuću ljudi koji su došli odati počast preminulom pjevaču. Vicina supruga Diana prikrivala je osjećaje, dok njegova kćer Ivana i sin Emil nisu mogli suspregnuti suze. Zagrebačka glumica Ksenija Pajić stigla je sa kćerkom Vitom, koju je dobila u braku sa Vicinim sinom Emilom.
- Užasno će mi nedostajati, ne mogu vjerovati da ga nema - kazala je Ksenija. Luka Bebić, okružen tjelohraniteljima kazao je kako ga je Vice osvojio prekrasnim glasom i velikom karizmom. Počasnu stražu kraj lijesa činlii su Tereza Kesovija, Gabi Novak i Kićo Slabinac.
- Obilježio mi je karijeru, bio je veliki čovjek koji će svima jako nedostajati - reko je Kićo.
Među ostalima, na Mirogoj su došli Dražen Budiša, Ivo Brešan sa sinom i suprugom, Zoran Škugor, Milan Bandić.

KOMEMORACIJA
Na komemoraciji šibenskom slavuju Vici Vukovu u Preporodnoj dvorani Palače Narodnog doma na zagrebačkom Gornjem gradu okupili su se brojni političari i glazbene zvijezde. Skup je počeo pjesmom "Da vrnul se bum nazaj". Među prvima su stigli Vicina obitelj, Arsen Dedić, Zoran Milanović, Dijana Pleština i glumica Ksenija Pajić, koja nije mogla suspregnuti suze.
- Prvi put kada se Vice Vukov, apolonski građen, pojavio u Opatiji promijenio mi je život. Bio je junak svog vremena - kazao je Siniša Škarica. Predsjednik SDP-a Zoran Milanović Vukova je sreo i pričao s njim tek nekoliko puta.
- Bio je veliki glazbenik i političar, mrzio je nepravdu. Čast mi je što sam ga imao priliku upoznati - kazao je Milanović.
Zvonko Spišić za Vukova je kazao kako je prije svega mrzio prosječnost. Arsen Dedić i Ivo Brešan prisjećali su se dogodovština iz djetinjstva. S Vukovom su išli u srednju školu. Dijelili su istinsku ljubav prema glazbi. Na komemoraciju su došli i Kićo Slabinac, Đani Stipaničev, Željka Antunović, Hrvoje Hegedušić i Luka Bebić. U knjigu žalosti se došao upisati i predsjednik Stjepan Mesić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao