Show

Komentari 27

Svijet bruji o našoj vizažistici: Može se pretvoriti u bilo koga!

Svijet bruji o našoj vizažistici: Može se pretvoriti u bilo koga!

Zagrebačka vizažistica ponovno je oduševila svjetsku javnost svojim videima u kojima se, koristeći se samo šminkom, transformira u poznate likove i zvijezde

'Može se pretvoriti u bilo koga', piše uz video koji je objavljen na Facebook profilu britanskog Daily Maila kojeg prati gotovo 12 milijuna ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video je kompilacija svih 'transformacija' zagrebačke vizažistice Marine Mamić koja se šminkom pretvara u poznate likove i osobe. 

Njen video u kojem prikazuje svoju transformaciju u Drakea (30) nedavno je objavljen na nekoliko slavnih američkih portala, uključujući i LADBible, zbog čega je Marinina snimka ubrzo postala viralna. 

Marina je 'postala' kapetan Jack Sparrow kojeg je glumi Johnny Depp, zatim Rick, Daryl i Negan iz 'Živih mrtvaca', Julia Roberts, Nicki Minaj, Kanye West i mnogi drugi. 

Oskarovka Julia Roberts (48) bila je toliko oduševljena Marininim radom da je snimku podjelila na svom Facebook profilu. 

- Ostala sam neko vrijeme u šoku jer se nisam zaista tome nadala i onda sam počela skakati i vrištati od sreće. Ovo je zaista velika stvar i ne mogu opisati koliko sam presretna - rekla je lani vizažistica. Na transformaciji je radila od osam navečer do osam ujutro.

 

Najčitaniji članci