Obavijesti

Show

Komentari 0

Svijet je u krizi: Najveća bitka odvit će se pred našim očima

Svijet je u krizi: Najveća bitka odvit će se pred našim očima
3

Naš je svijet značajno promijenjen, poslije događaja kojima smo svjedočili u četvrtom dijelu sage o Transformerima. Samo su nam ruševine ostale, no i za njih ćemo voditi bitku

Najnoviji video za najeksplozivniji film ovog ljeta upravo je dobio svoj novi foršpan i kako nam se čini, pred nama je djelo koje će nam istinski izazvati sva osjetila.

Premda foršpan počinje relativno mirno, već nakon par prvotnih kadrova i upoznavanja osnovnih likova sve krene letjeti u zrak. Po svemu sudeći, naš je svijet značajno promijenjen, poslije događaja kojima smo svjedočili u četvrtom dijelu sage o Transformerima.

Postapokaliptična budućnost je sve što čovječanstvo sada ima, s divovskim robotima koji divljaju površinom našeg svijeta.

Pogledajte nevjerojatan video

Glavni glumac iz četvrtog nastavka, Mark Wahlberg, nastupa i u petici kao mehaničar i izumitelj Cade Yeagera, dok Optimusu Primeu glas kao i inače daje Peter Cullen. 

Uz gore navedene, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins također imaju uloge, no nije rečeno koje, dok John Turturro i John Goodman repriziraju uloge iz prethodnih filmova o Transformerima.

'Transformers: Posljednji vitez' u kinima očekujemo 23. lipnja ove godine, u distribuciji Blitz filma.