Show

Komentari 43

Svijet se sprda: Slovenci su iz Avatara, a Australka je četka

Svijet se sprda: Slovenci su iz Avatara, a Australka je četka

Prijašnje pobjednike Eurosonga Conchitu Wurst, Månsa Zelmerlöwa, Gali Atari, Eleni Foureiru i Verku Serdjučku korisnici Twittera su prozvali europskim Osvetnicima...

Za vrijeme finala Eurosonga, kao i prijašnjih godina, društvene mreže su se 'zažarile' od šala na račun glazbenika koji su se borili za najbolju pjesmu. 

Estonac Victor Crone (27) pjevao je 'Storm', a iako se nije previše trudio oko scenskog nastupa, izgledom je mnoge podsjetio na Princa Šarmera iz animiranog filma Shrek. 

Sjevernu Makedoniju predstavljala je Tamara Todevska (33) s pjesmom 'Proud'. Njezino prstenje na ruci neke je fanove glazbenog spektakla podsjetilo na Rukavicu beskraja iz filma Osvetnici. 

Dok su drugi Tamarinu haljinu za nastup u finalu usporedili s onom princeze Elze iz animiranog filma Snježno kraljevstvo. 

- Koja od njih ju bolje nosi? - našalili su se korisnici Twittera. 

Duo iz Maribora Zala Kralj Gašper Šantl s pjesmom 'Sebi' predstavljali su Sloveniju.

 

Njihov jednostavni scenski nastup s plavom svjetlošću mnoge je podsjetio na scenu iz znanstvenofantastičnog filma Avatar. 

Rus Sergey Lazarev (36) pjevao je 'Scream', a njegov scenski nastup s efektima kiše asocirao je korisnicu Twittera na žapca Kermita koji stoji ispred prozora i promatra kišu. 

Predstavnik San Marina Serhat (54) nastupao je s pjesmom 'Say na na na'. Zbog ćelave glave, prozvali su ga Mr. Properom, likom iz reklama za sredstva za čišćenje. 

- Sjećate se Mr. Propera? Ovo je on danas. Osjećate li se staro sada? - našalila se Stannis iz Njemačke. 

Predstavnica Australije Kate Miller-Heidke (37) 'lebdjela' je na pozornici dok je pjevala 'Zero Gravity'. Pjesmu je napisala sa svojim suprugom Keirom, a govori o post porođajnoj depresiji. Njezin je bajkoviti nastup korisnicu društvene mreže asocirao na reklamu s četkom za čišćenje. 

Grkinja Katerine Duska (29) nastupala je s pjesmom 'Better Love'. Njezin scenski nastup bio je upečatljiv, ali Lauren Taylor iz Velike Britanije komentirala je kako konstrukcija na bini izgleda kao Shrekova kočija u obliku luka. 

Prošlogodišnja pobjednica Netta Barzilai (26) zapjevala je 'Nana banana' u show programu. No, korisnike interneta nije podsjetila na bananu već na veliku žutu pticu, jednu od glavnih likova iz dječje serije 'Ulica Sezam'. 

Iako je  Madonna (60) bila najavljivana kao najveća zvijezda večeri, svojim falšanjem pjesme 'Like a Prayer' razočarala je gledatelje. Našalili su se kako izgleda kao lošija verzija onoga što vam je stiglo narudžbom preko interneta, a razočaralo vas uživo... Bolja verzija bila je Lady GaGa (33). 

Prijašnje pobjednike Eurosonga Conchitu Wurst, Månsa ZelmerlöwaGali AtariEleni Foureiru i Verku Serdjučku korisnici Twittera su prozvali europskim Osvetnicima. 

Naš predstavnik Roko Blažević (19) nije izborio finale s pjesmom 'The Dream', ali nije ni on prošao bez komentara u drugoj polufinalnoj večeri. Mnoge je nastup podsjetio na reviju brenda Victoria's Secret u kojoj su manekenke šetale sa zlatnim krilima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo