Obavijesti

Show

Komentari 1

Svjetske zvijezde opraštaju se od kraljice Elizabete: 'Bila je pozitivan simbol Britanije...'

Svjetske zvijezde opraštaju se od kraljice Elizabete: 'Bila je pozitivan simbol Britanije...'
9

Žalim sa svojom zemljom zbog smrti naše najveće kraljice. Teška srca kažem da je poražavajuća pomisao na Englesku bez kraljice Elizabete II, napisao je nekadašnji frontmen benda Black Sabbath, Ozzy Osbourne

VIDEO

Kraljica Elizabeta II. preminula je u četvrtak u dvorcu Balmoral. Imala je 96 godina i bila je najdulji vladajući britanski monarh. Tijekom njezine vladavine dogodile su se značajne promjene u Britaniji te svijetu. Ostavila je neizbrisiv trag, a to pokazuju i brojne poruke svjetskih zvijezda. Victoria Beckham, Mick Jagger, Ozzy Osbourne te mnogi drugi oprostili su se putem društvenih mreža od Njezinog Veličanstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

-

- Cijeli moj život Njezino Veličanstvo kraljica Elizabeta II. uvijek je bila tu. Sjećam se da sam u svom djetinjstvu na TV-u gledao najvažnije događaje s njezinog vjenčanja. Sjećam je se kao prekrasne mlade dame pa do voljene bake nacije. Moje najdublje suosjećanje s kraljevskom obitelji - napisao je frontmen slavnog benda The Rolling Stones, Mick Jagger (79).

Oprostio se od kraljice i nekadašnji frontmen benda Black Sabbath, Ozzy Osbourne (73).

- Žalim sa svojom zemljom zbog smrti naše najveće kraljice. Teška srca kažem da je poražavajuća pomisao na Englesku bez kraljice Elizabete II - napisao je glazbenik.

Spisateljica J.K. Rowling (57) odala je počast preminuloj kraljici Elizabeti II.

- Nekima će izljev britanskog šoka i tuge u ovom trenutku biti neobičan ili čudan, ali milijuni su osjećali naklonost i poštovanje prema ženi koja je sedamdeset godina bez prigovora obavljala svoju ustavnu dužnost. Većina Britanaca nikada nije upoznala drugog monarha, tako da je ona nit koja se provlačila kroz sve naše živote. Obavljala je svoju dužnost prema zemlji sve do svojih smrtnih sati i postala je trajan, pozitivan simbol Britanije u cijelom svijetu. Zaslužila je svoj odmor - napisala je.

Izrazi sućuti zbog smrti kraljice Elizabete II.: 'Bila je više od monarha, obilježila je eru...'
Izrazi sućuti zbog smrti kraljice Elizabete II.: 'Bila je više od monarha, obilježila je eru...'

Povodom smrti britanske kraljice oglasila se i nekadašnja članica pop grupe Spice Girls i supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Victoria Beckham (48).

- Danas je vrlo tužan dan, ne samo za našu zemlju nego i za cijeli svijet. Duboko sam ožalošćena zbog smrti našeg voljenog monarha, Njezinog Veličanstva kraljice. Bit će zapamćena po svojoj postojanoj odanosti i služenju, a moje su misli s kraljevskom obitelji u ovo nevjerojatno tužno vrijeme - napisala je Victoria u opisu objave.

Cher (76) oprostila se od kraljice Elizabete i prisjetila se svog susreta s njom.

 - Tužna sam zbog smrti kraljice Elizabete II. Imala sam čast upoznati je. Bila sam u dugom redu ljudi koji su čekali da se upoznaju s njom, ali sam došla do nje, postavljala mi je relevantna pitanja i činilo se da je iskreno zainteresirana za razgovor sa mnom. Ponosan sam što je bila bik u horoskopu i sretna što je imala sjajan smisao za humor - napisala je na Twitteru slavna pjevačica.

Britanski voditelj Piers Morgan (57) oprostio se od kraljice Elizabete u televizijskom prijenosu dok je izvještavao o njezinoj smrti.

- Kada je Njezino Veličanstvo kraljica preminula danas poslijepodne u Balmoralu, mali dio svih nas je umro s njom - rekao je tijekom emisije.

Kris Jenner (66) podijelila je na Instagramu niz fotografija Elizabete II. koje pokrivaju cijelu njezinu vladavinu, a u opisu se oprostila od preminule kraljice.

- Počivaj u miru, Njeno Veličanstvo kraljice Elizabeta II. Graciozna, posvećna, elegantna, nezaboravna. Danas i uvijek pamtit ćemo je kao jednu od najvećih vođa koje je naš svijet ikada vidio. Šaljem ljubav i sućut kraljevskoj obitelji - napisala je u opisu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali