Obavijesti

Show

Komentari 30

T. Ecclestone: Tata laže, moja mama Slavica je dobra osoba

T. Ecclestone: Tata laže, moja mama Slavica je dobra osoba
9

Kćer Bernieja i Slavice Ecclestone progovorila je o rastavi roditelja i očevoj vezi. Kaže da će uvijek voljeti oca iako ju je iznenadio njegov odnos prema njenoj majci

VIDEO

Tamara Ecclestone (26) otkrila je da nije znala da njezin otac Bernie Ecclestone ljubi 31-godišnju Fabianu Flosi dok to nije pročitala u novinama, piše Daily Mail.

- Pitam se kako bi se on osjećao kada bih ja počela hodati sa 75-godišnjim čovjekom. Ne želim uopće razmišljati o tome, ne mogu to razumjeti - komentirala je Tamara vezu svog oca.

Njezina sestra Petra (22) i majka Slavica (52), koja se nakon 24 godine braka rastala od prvog čovjeka Formule , također nisu impresionirani njegovom novom vezom. Petra kaže da je njezinoj majki i sestri to apsolutno čudno.

'Nije lako vidjeti bivšeg supruga s nekim koga je mogla roditi'

- Fabianu nisam upoznala prije očeva 80. rođendana u listopadu prošle godine. Bilo mi je stvarno teško vidjeti ga s nekim tko je toliko drukčiji od moje majke. Moja majka je bila toliko dostojanstvena. Nije lako vidjeti svog bivšeg supruga s nekim koga je po godinama mogla roditi - rekla je.

Tamara se osvrnula na biografiju svog oca 'Nisam anđeo' u kojem je njezina majka prikazana kao hirovita žena koja je manipulirala Berniejem tijekom braka te je ucijenila Bernieja trudnoćom da je oženi.

- To je bila jedna od najtežih stvari koje sam morala čitati. Znam da je moja mama dobra osoba. Ne znam zašto je to rekao. Moja mama je uvijek govorila koliko su se voljeli kada su se vjenčali, godinu dana nakon što sam se rodila - rekla je Tamara. Iako ju je to jako povrijedilo kaže da je on usprkos svemu njezin otac i da ga još voli.  

'On je moj otac i uvijek ću ga voljeti'

- On je moj otac i uvijek ću ga voljeti, ali me iznenadilo da je želio da njegovo dijete to pročita. Čak i ako želite povrijediti bivšu suprugu, ona je uvijek majka vaše djece. Mrzite je ako želite, ali mora postojati neko poštovanje - rekla je Tamara koju kaže da je rastava roditelja bila najmračnije razdoblje njezina života. Prvo na što je pomislila bilo je to da se više nikada neće zajedno okupiti na Božić. 

'Moj otac ima veliku kontrolu nad svojim emocijama'

 - Mogu reći majci bilo što, mogu plakati pred njom, ali ne mislim da će moj otac to razumjeti. On ima veliku kontrolu nad svojim emocijama. Moja mama je čuvala njihov brak. Vozila je, kuhala, čistila. Njezini roditelji su rastavljeni i uvijek je maštala o savršenoj obitelji i da bude najbolja majka što može biti- rekla je Tamara.

Dodala je da je očev prioritet uvijek bio posao dok je Slavica uvijek bila uz njih jer nikada nisu imali dadilje.

- Želim li ja više od oca svoje djece?- zapitala se te rekla da vjerojatno želi.

Tamara je u vezi s Omarom Khyamijem, žive zajedno gotovo godinu dana i planira se udati za njega.

'Posao moje majke bio je da drži obitelj na okupu'

 - Moja tata je vjerovao majci, tako da je novac bio na njezino ime. Nisu išli na sud, nikad nisu mislili da će se rastati - rekla je Tamara te otkrila da joj je majka rekla da nije bila sretna.

- Njezin posao je bio da drži obitelj na okupu, a sada je došlo njezino vrijeme. Bilo mi je lakše prihvatiti da se to nije dogodilo zbog druge osobe, jer ona nije hodala s nekim drugim otad. Naučila je biti sretna sama - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao