Obavijesti

Show

Komentari 41

Tabloidi žele posvađati Camillu i Kate koju opisuju neplodnom

Tabloidi žele posvađati Camillu i Kate koju opisuju neplodnom
4

Camilla se navodno požalila prijateljicama da Kate Williamu neće moći roditi djecu i da će time prekinuti kraljevsku lozu. Mediji sad već traže razlog njene neplodnosti

VIDEO

Časopis In Touch Weekly objavio je kako se vojvotkinja Camilla (63) požalila prijateljicama da je vojvotkinja Catherine (29) neplodna te da zbog toga ona i William (28) nikada neće imati djece. 

- Kate je tijekom puberteta imala zdravstvenih problema koji su rezultirali neplodnošću u kasnijoj dobi - navodno je rekla Camilla. 

O neplodnosti vojvotkinje Catherine raspisali su se svi svjetski mediji. Neki čak pišu da je riječ o prokletstvu jer će upravo Kate biti ta koja će 'dokrajčiti' kraljevsku lozu time što Willu neće dati potomke. 

- Ukoliko Kate ne zatrudni tijekom sljedećih devet mjeseci, to će biti presedan unazad 200 godina kad je riječ o tradiciji u kraljevskoj obitelji - rekao je za In Touch Andrew Morton.

Ukoliko Kate zaista neće moći zanijeti i Williamu roditi djecu, na prijestolje će zasjesti najstarije muško dijete njegova brata princa Harryja (26).  

U navode časopisa In Touch teško je povjerovati s obzirom na to da se od Williama očekivalo da se oženi s djevojkom koja će roditi nasljednika britanske krune pa neplodnost ne bi bila nešto za što se saznaje tek nakon vjenčanja. Ako Kate i ne rodi u predviđenom roku, vjerojatnije je da je u toj situaciji zbog pritiska koji trpi sa svih strana, a ne nužno zbog neplodnosti. A možda je Camilla zaista rekla prijateljicama da je Kate neplodna kako bi je požurila da dokaže da to nije istina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš