Show

Komentari 22

Tajanstveni Šprajc: 'Desnica je slomljena i u drugom krugu...'

Tajanstveni Šprajc: 'Desnica je slomljena i u drugom krugu...'

Popularni voditelj pred dva tjedna slomio je ruku, a njegov komentar podijeljen na društvenim mrežama ne objašnjava mogao bi se protumačiti i kao komentar na rezultate lokalnih izbora i kao nove probleme s rukom

Pred dva tjedna, uoči prvog kruga lokalnih izbora, voditelj Zoran Šprajc (53) slomio je ruku. Našalio se kako ga 'politika baš neće' i da opet neće moći sudjelovati na izborima, kao ni kad je pred izbore doživio infarkt.

- Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt, ruka brže zacijeli nego srce - rekao je tada putem videa na društvenim mrežama.

U nekoliko objava od tada je pisao kako sada ponovno koristi zagrebački javni prijevoz, posebno tramvaje. Danas se ponovno javio iz tramvaja, ovaj put ne kako bi se žalio na skučenost i nedovoljan broj rukohvata, već sa selfiejem.

- Desnica slomljena i dugrom krugu - napisao je i dodao smajlić. Nije dodatno pojasnio je li dodatno ozlijedio ruku ili je u pitanju igra riječima na račun kandidata za zagrebačkog gradonačelnika, Miroslava Škore (58).

Njegovi pratitelji poželjeli su mu u svakoj objavi u kojoj se jasno vidi gips poželjeli brz oporavak i još brži povratak na male ekrane.

Najčitaniji članci