Obavijesti

Show

Komentari 211

Imala sam iskustva koja su bila vezana uz seksualno nasilje...

Imala sam iskustva koja su bila vezana uz seksualno nasilje...
8

Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, priča Tajči

Velika pop zvijezda ‘90-ih, Tatjana Cameron Tajči (48), pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise” prošle godine. Na jahti MS Paradise polaznici programa zajedno meditiraju, jedu i traže sreću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na službenim stranicama Tajči je osim programa krstarenja, otkrila i detalje iz privatnog života, točnije da je u mladosti prošla kroz traumatično iskustvo vezano uz seksualno nasilje.

- Kao mama trojice sinova i kreativna poduzetnica, svakodnevno se nosim s mnogo stresa. Kroz život sam se nosila i s nekim zaista velikim stvarima: izgubila sam muža i oca zbog raka; godinama sam se borila s depresijom i tjeskobom, kao tinejdžerica sam prošla kroz traumatično iskustvo vezano uz seksualno nasilje i borila se da ponovno zavolim sebe i vratim samopouzdanje - napisala je Tajči.

Tajci

Kako doznajemo s Tajčina bloga koji piše, popunjenost je odlična, a već je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje u 2020. godini. Lani je početna cijena odmora s Tajči bila 17.000 kuna, a ove godine se kreću od 13.900 kn za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi. Gosti se opuštaju i kad ne meditiraju, i to uz pomoć gitare.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

Pokretanje videa ...