Obavijesti

Show

Komentari 15

Tajna novog lovca: 'Trema mobilizira intelektualnu snagu'

Tajna novog lovca: 'Trema mobilizira intelektualnu snagu'
6

MIRKOV NASLJEDNIK Ekipa ‘Potjere’ dobila je snažno kvizaško pojačanje u svoje redove. Inženjer po struci, trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza

VIDEO


Mladen Vukorepa novi je lovac u kvizu “Potjera”. Iskusni kvizaš četvrti je član ekipe, uz Moranu Zibar, Deana Kotigu i Krešimira Sučevića Međerala. Inženjer po struci, trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS).

- Da zasjednem na broj jedan potrebne su dvije stvari. Pad forme sjajnih kvizaša koji su ispred mene na ljestvici. I morao bih dati otkaz na poslu, zanemariti privatan život i učiti razne podatke po cijeli dan. Dakle, ništa od toga - kaže Vukorepa koji kaže da trema mobilizira njegovu intelektualnu snagu. Moždane vijuge ‘trenira’ svakodnevnim poslovima, enigmatikom i čitanjem.

- Volio sam čitati od malih nogu, pa sam i naučio čitati s 4 ili 5 godina, što je u ono doba bilo puno rjeđe nego u doba današnjih wunderkinda. Čitam svašta, od novina do beletristike, ali zbog posla i drugih obveza knjige uglavnom čitam samo kad sam na godišnjem odmoru - kaže Vukorepa koji je blizak sa svim kolegama no posebno se rado prisjeti “institucije” Mirka Miočića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S njime se poznavao preko kvizaških krugova. Jedini direktni susret na TV kvizu bio im je u “Diplomcu“ i završio Miočićevom pobjedom.

- Mirko je bio sjajan kvizaš i još bolji čovjek. Iza njega je u kvizaškom svijetu ostala praznina, koju ni velik broj novih perspektivnih kvizaša ne može popuniti. Nakon što sam čuo da je obolio, povremeno smo se čuli telefonom, a nadao sam se da ću dočekati da se vrati kao lovac - priznaje Vukorepa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700  €'
ZADAR PRETVORILI U MOSUL

Hollywood je stigao u Zadar, a stanari odobrili: 'Samo nek' oni snimaju, dali su nam po 700 €'

Zadarski kvart Voštarnica danima je bio zatvoren za parkiranje, a dio centra grada preko noći pretvorio se u irački Mosul. Stanari nam otkrivaju kako je to biti u žiži zbivanja...