Obavijesti

Show

Komentari 56

Tajne kandidata showa: Žene osvajaju kaskader i romantičar

Tajne kandidata showa: Žene osvajaju kaskader i romantičar
1

Vatreni Sandro je spreman i voziti neregistriran auto, a Goran se kupa na potoku. Oni su samo neki od kandidata koji su oduševili voditeljicu showa 'Ljubav je na selu', Marijanu Batinić

VIDEO

Istranin Sandro Čurko (38) tvrdi da nije imao sreće u ljubavi. Izostala je 'kemija' između njega i dosadašnjih djevojaka, za koje je, kaže natjacatelj u šestoj sezoni 'Ljubav je na selu', koja počinje u nedjelju na RTL-u.

Porečanin kaže da je spreman učiniti sve. Tako je za jednu od svojih bivših djevojaka bio spreman i prekršiti zakon.

- Nisam želio da se muči u autobusu do Zagreba, pa sam, iako svjestan da vozim neregistriran automobil, sjeo i krenuo prema metropoli.

Policija me zaustavila na Učki, ali kad sam im objasnio da sam to učinio zbog ljubavi, oprostili su mi prekršaj - rekao je Čurko, koji je strastveni motorist. Više od 20 godina obilazi motosusrete diljem Europe, pa mu nije teško sjesti na svoj chopper i potegnuti na neki susret i 500 kilometara udaljen od Poreča, u kojem živi. Djevojku željnu adrenalina tražit će i u showu, a svidjela mu se i voditeljica Marijana Batinić (35).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Avanturist i bajker: Sandro se bavi poljoprivredom, ali i na motociklu i sa šatorom putuje po svijetu. Kod žene mu nije presudan izgled, no najzgodnije Hrvatice su mu, priznao je, Lidija Bačić i Lana Jurčević.

- Da nije udana, potrudio bih se oko Mare, koja mi se svidjela već na prvi pogled. Kad smo imali priliku razgovarati nasamo, osvojila me svojom neposrednošću i iskrenošću. Upravo takve osobine tražim u idealnoj djevojci jer ne volim laganje niti varanje - ispričao je Sandro, koji pomaže ocu u polju, odličan je bravar, a spretno upravlja i skupim traktorom koji je njegova obitelj kupila za seosko gospodarstvo.

Sad je glavna tema 

Kaže da je spreman djevojkama kojima se svidi ponuditi balans između mirnog života na selu i avanture, jer voli putovati.

- Hrvatice su najzgodnije od svih žena na svijetu i zato tražim idealnu ženu za sebe baš ovdje. Osjećajan sam i volim voljeti, a izgled mi nije važan kad je ljubav u pitanju. Zgodne su mi Lidija Bačić i Lana Jurčević, ali prije svega tražim svoju srodnu dušu - rekao je Sandro, kojem su se prijatelji smijali kad im je rekao da će idealnu partnericu tražiti u televizijskom showu. Sad je on glavna tema u svome mjestu.

Oni koji me poznaju kažu da, kad se zaljubim, postanem glup kao stup. Jednom sam se zbog djevojke koju sam volio bacio u more odjeven, ali spreman sam i na puno luđe pothvate ako je u pitanju romantika, rekao je Sandro.
Savršeno vjenčanje za njega bi bilo da po buduću mladenku stigne na na motoru ili magarcu, ali ako bi ona poželjela ići u kočiji, i tu želju bi joj bio spreman ispuniti.

Život je fešta: Jedini cilj Davora Tobera (37) u životu je uživanje, partijanje s društvom, roštiljanje i da je okružen sa što više žena. U životu je volio samo jednu ženu - bivšu, a u ostale se nije zaljubio.

 

Matija je prijavio mamu

- Ma skočio bih i s padobranom i u zraku joj se kleo na ljubav ako bi moja draga to poželjela. Ništa ne znači novac niti imanje ako nemaš obitelj s kojom možeš dijeliti sreću, veselje, tugu i suze - zaključio je Sandro.

No nije Sandro jedini farmer u potrazi za ljubavlju. U šestoj sezoni prvi put su kandidati i mama i sin. Lidija Bašnec (48) jedina je farmerica i voljela bi pronaći muškarca koji neće odmah pobjeći kad vidi farmu i količinu posla. Prijavio ju je sin, Matija Petrović (23), koji je tehničar cestovnog prometa, profesionalni vozač, stolar i trener konja, ali i kaskader. Jedan od najzaposlenijih hrvatskih kaskadera mlađe generacije djevojke će zadiviti vještinom upravljanja svih mogućih vozila i jahanjem konja. Od djetinjstva je pomagao na obiteljskom imanju i radio u konjušnici, pa s lakoćom održava ravnotežu stojeći na konju koji je u kasu. Mnoge djevojke pitaju ga u kojem ga filmu mogu vidjeti kako skače s više od 15 metara visine, ali on se ne voli hvaliti time.

Kaskader Matija: Osim što je kaskader u filmovima, bavi se stočarstvom i ima 28 trkaćih konja. Važno mu je da djevojka nije iz grada i da voli životinje. Izrađuje sjekire, rekvizite za trening konja i povijesne rekvizite.

 

'Raznijeli su ga bombom'

- Znam kontrolirati težinu tijela, dizati se na rukama i na nogama bez obzira na okolnosti. Svaki kaskader mora planirati idući pokret da bi mogao kvalitetno to izvesti. U protivnom krivo će pasti, ozlijediti se i neće moći raditi – objašnjava Matija, koji više ni ne može izbrojiti koliko je puta 'poginuo' na filmskom platnu.

- Raznijeli su me bombom, proletio sam kroz ‘staklo’ i utapao se - kaže Matija.

Životnu odabranicu traži i kršni pastir iz Lučana kod Sinja, Goran Žigo (38).

- Tražim Ličanku koja će biti poštena i radišna. Izgled mi nije važan. Pa neću je voditi na pazar da je prodam - rekao je simptatični Goran, koji već godinama ima iste prepoznatljive brkove. Kaže da ih održava vrlo jednostavno, umivanjem u potoku blizu kuće. Nije mu važno je li ljeto ili zima, skine se do pasa i opere u izvoru. Osim 70 ovaca, Goran ima vinograd s 25 sorti.

Traži razumijevanje: Đuro Ferenčić (59) vlasnik je jedne od najvećih fazanerija u Hrvatskoj. Kaže da voli uživati u životu. Romantičan je. Idealna žena mu je ona koja može razumjeti njegove probleme i koja je vesela.

 

'Jednom sam farmeru napisala pjesmu'

Znam da svake sezone kažem kako je to najbolja sezona dosad, ali ovaj put je doista tako. Ovi farmeri su se međusobno sprijateljili, postali su ekipa, a s njima i ja. Odlično smo se zabavljali i smijali, ali smo i pronašli ljubav, najavljuje Marijana.
U novoj je sezoni Marijana, između ostalog, pokušala svirati diple kod Gorana Žige, a i učila romski kod Mede Skandala. Svi farmeri su joj dragi.

- Toliko su mi se svi uvukli pod kožu da sam jednom farmeru napisala pjesmu. Nije literarno remek-djelo, ali je vesela nabrajalica koju je on simpatičnošću zaslužio - rekla je voditeljica. S obzirom na to da će u od 11 farmera samo pet njih dobiti priliku upoznati žene koje su im pisale pisma, Marijani su uvijek najteži trenuci u kojima se neki farmeri razočaraju.

- Uvijek me to rastuži, ali oni često ne vide da im je to novi početak i da im se tek iza emisije jave neke davne simpatije ili možda žene koje se srame biti pred kamerama - kaže Batinić, koja je na neka snimanja povela i svoju kćer Enu, koja je nedavno proslavila prvi rođendan. Emisija ide od ponedjeljka do srijede na RTL-u u 20 sati.

 

Svira diple i harmoniku: Goran Žigo (38) živi s mamom, tatom i bratom pokraj Sinja. Ima svoju pjesmaricu. Obožava igrati balote i svirati diple. Odustao je od škole. Ima 70-ak ovaca i vinograd.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu