Obavijesti

Show

Komentari 66

Tajne sretnih vatrenih brakova: Iz škole pratile su ih do srebra

Tajne sretnih vatrenih brakova: Iz škole pratile su ih do srebra
9

ONE SU NJIHOVO ZLATO Najdulje su u vezi Danijel Subašić i Antonija Bozzo, čak 16 godina. U stopu ih po stažu prate Perišići, Modrići...

VIDEO

Franka Batelić (26) i Vedran Ćorluka (32) posljednji su u nizu “vatrenih” bračnih parova koji su godinama gradili ljubavnu vezu. Neki su zajedno od školskih dana, neki od ministrantskih, još od tinejdžerske dobi, a zajedničko im je, čini se, da im je ljubav zlatnog sjaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Jedna od najljepših priča je ona Josipe (29) i Ivana Perišića (29). Poznaju se još iz srednje škole, sjedili su zajedno u klupi kad je počela tinjati iskrica ljubavi, koja je potom prerasla u vulkan. Zaljubili su se u trećem razredu, no ubrzo je Ivan pošao igrati u drugu momčad francuskog Sochauxa. Ni na maturalnoj zabavi nisu bili zajedno, no veza je bila jača i sad su zajedno već više od deset godina. Dobili su dvoje djece, Leonarda (5) i Manuelu (3).

'Oko liječenje djece Vlada bi se trebala ugledati na Vatrene...'
'Oko liječenje djece Vlada bi se trebala ugledati na Vatrene...'

Na svadbi Franke i Vedrana bili su među najveselijim svatovima, baš je bilo milo vidjeti kad Josipa u crvenoj haljini sjedi u Ivanovu krilu i grli ga oko vrata.

Opipljiva sreća: Ivan i Josipa Perišić bježe od medijske eksponiranosti, a osmijeh im je zaštitni znak

Rekorderi po “stažu” su Antonia Bozzo (33) i Danijel Subašić (33), koji se također poznaju od srednje škole, a zajedno su već 16 godina.

Najdulji staž: Subašić i Antonija već 16 godina njeguju svoju ljubav

- Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim - napisao joj je iz Rusije s ljubavlju Suba. Žive u Monte Carlu, a skromnu Antoniju obožavaju Subašićevi roditelji jer odlično kuha i prava je domaćica. 

Dinamo svetinja: Modrić se probijao do prve momčadi kad je upoznao Vanju

Vanja (38) i Luka Modrić (32) poznaju se još iz Dinama, a vjenčali su se 2011. godine. Imaju troje djece, Ivana (8), Emu (5) i Sofiju, koja još nema godinu dana.

- Ti si moje sve - napisao joj je Luka prije nekoliko dana u rođendanskoj čestitci.

Čarli i Franka kliknuli su na Zrću

Šest je godina prošlo otkad su Franka i Čarli “zaružili” na Zrću, a njihova je čvrsta ljubav dokaz da se na toj razuzdanoj plaži ne događaju samo blud i nemoral.

Tad ju je džentlmenski nosio po plaži, a glasine i zloguke proroke koji su tvrdili kako je to samo kratkotrajna avantura prošle su subote na najbolji način demantirali. Jedno drugom su velika potpora u karijeri. Franka je s Vedranom u Moskvi, gdje igra za Lokomotiv, a Čarli je nervozno čekao ovogodišnji nastup tadašnje zaručnice na Eurosongu u Portugalu, na koji zbog obaveza ipak nije mogao doći. No čini se da je naš reprezentativac zaslužan za njen nastup u Lisabonu.

Slavni par: Nogometaš i pjevačica prošle su subote imali raskošno vjenčanje u Istri

- Vedran me sve ove godine forsirao da se vratim glazbi - otkrila je Franka.

Vedran često pjeva njene pjesme, a ponekad ga prate i suigrači. Na svadbi su zajedno zagrljeni pjevali kad je nastupao Tony Cetinski (49). Čarli voli svoju dragu nasmijavati šaljivim porukama na društvenim mrežama, a zadnja je bila nakon dolaska iz Rusije.

- Franka, nisam se zdrobio. Na kavi sam - napisao je Ćorluka. Kavu tog dana vjerojatno nije ni vidio, još manje na nju pomislio, što mu nije zamjeriti, pa nije ni Franka.

Sretna crkva i hotelski bar

Izabel (23) i Mateo Kovačić (24) počeli su vezu prije osam godina. U crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima ona je pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U toj je crkvi Izabel prošle godine postala gospođa Kovačić. 

Prvo bračno kupanje: Franka i Čarli organizirali i 'after party'
Prvo bračno kupanje: Franka i Čarli organizirali i 'after party'

Milan Badelj (29) upoznao je Martinu Baumiler prije desetak godina. Već je na početku veze prognozirao kako će biti uz njega gdje god igrao te da će paziti na njega. I pogodio je, a kruna ljubavi bilo je rođenje sina prošlog petka. Milan je cijelo vrijeme bio uz nju na porođaju.

Sad su i roditelji; Martina je u petak rodila dječaka, a na porođaju je bio i Milan Badelj

Veliki je hit među ženama nakon prvenstva postao Zadranin Šime Vrsaljko (26), koji Mateu Kedžo poznaje još iz djetinjstva, nakon srednje škole su prohodali, vjenčali se, a prije mjesec dana dobili su sina Brunu

Skrivena: Šime i Matea poznaju se još iz djetinjstva. Imaju sina Brunu

Ivan Rakitić ušetao je u Sevilli u hotel i odmah mu je za oko zapela Raquel Mauri (28), koja je tamo radila kao konobarica.

- Jednog dana oženit ću se ovom curom - rekao je Rakitić bratu. Vjenčali su se 2013. godine i imaju dvije kćeri, četverogodišnju Altheu i dvogodišnju Adaru

VIDI OVO: Sve frizure Ivana Rakitića.

'Izabel i Mateo upoznali su se u crkvi u Sesvetskim Selima dok su bili još tinejdžeri. Rakitić je vidio Raquel i poželio: ‘Žena budi mi ti!’. Želja mu se ubrzo i ostvarila, a danas su roditelji dviju djevojčica.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama