Obavijesti

Show

Komentari 146

'Tamo sam ja, u ćošku ležim pa ajde dođi i legni pokraj mene...'

'Tamo sam ja, u ćošku ležim pa ajde dođi i legni pokraj mene...'
8

Nemeš je dosta popio. Bojana ga je odvela da se umije i osvježi, a iz kupaonice ga je u boravak odvela Marijana. Tamo su dugo plesali i izmjenjivali nježne poglede

VIDEO

On je tebi rekao da njemu ne smeta, ali ne možeš me uvjeriti da tvom mužu neće smetati tvoja prisnost s muškima u kući - rekla je Bojana Marijani koja je počela razmišljati o tome kako će na njeno ponašanje u kući gledati njena obitelj pred malim ekranima. Kad su nakon zabave u petak legli u krevet, George je počeo urlati na Bojanu i Nikolu koji su pričali dok su došli u spavaonicu. Mikola ga je nazvao divljakom.

- Ne može se tako derati, nije u svojoj kući. Baš zato bi se trebao kontrolirati i misliti na svoje ponašanje. Tu smo svi jednaki i nema se što derati na bilo koga - rekla je Soraja Marijani koja je bila puna razumijevanja za Georgeovo ponašanje. 

Dušku fali Soraja, zanima ga vremenska prognoza

Čim su se probudili, stanari u otpadu počeli su razmišljati o zadatku. Duško je Horvata morao naučiti pjevati pjesmu Šabana Bajramovića. Pričali su o stanarima glavne kuće i Duško je opet rekao kako mu fali Sara i pitao se zna li da je njen lančić kod njega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otišli su u ispovjedaonicu i otpjevali svoj duet. Zagrlili su se kako bi što bolje prezentirali pjesmu. Horvat je rekao da ipak neće prestati slušati stranu glazbu, no svidjelo mu s pjevanje s Duškom. Dobili su jedan dan da Horvat Duška nauči pjevati pjesmu Eltona Johna. Veliki Brat Duška je pitao pere li se on samo po ljeti.

'Nedjeljko' se sređivao za Soraju

- Ma nee, samo mi mora biti toplo. Zvali su me u kući da se kupam s njima u bazenu, ali ja nemam kupaći i bojim se da se ne udavim. Uz to, vani nema sunca, a ja se ne mogu kupati bez sunca ili šporeta pokraj tuša - rekao je Duško koji je od Velikog Brata tražio da mu kaže kad će konačno zasjati sunce, no ta mu želja nije uslišena.

Kako nije osoba kojoj je sređivanje baš na posljednjem mjestu, Duško je Dragani dozvolio da mu počupa obrve. Boljelo ga je, no htio se srediti za eventualni susret sa Sorajom. 

- Što ako se Sari ne svidim niti ovako sređen, a toliko me boli to što mi radiš - brinuo je Duško.

- Oj Saro, ljepotice moja, dođi meni da bi me ljubila. Saro moja, ljepotice mala, gdje si dosad, već me boli glava... - pjevao je Duško i maštao o Sorajinom ulasku na otpad.

Sitne poteškoće s pjevanjem na engleskom

- You can tell everybody that this is your soul - pjevao je Horvat, a Duško, koji ne zna engleski pjevao je 'yuke ti be dibe dabe'.

Nirmal je Dragani rekao da je siguran da nikad nije bila u vezi s Bosancem jer da je, drukčije bi se ponašala. 

Slavica i George dobili su zadatak da budu taksisti u kući. Slavica je pobjedila u prvoj rundi. Dok su zajedno sjedili u autiću George je iskoristio priliku da Slavicu zeza da bi ona šaltala, igrala se mjenjačem, aludirajući na intimne dijelove svoga tijela i pozivajući stanare da vide kako ga dira.

- Lakše je meni sa poprsjem, nego tebi sa stomakom - rekla je Slavica Georgeu koji joj je odgovorio s narodnom mudrošću 'kakvo bure, takva pipa'. 

Nemeš zvao Marijanu u krevet

- Sara je ista Lady GaGa, zato su je i uzeli u kuću - rekao je Nirmal dok su u otpadu gledali stanare glavne kuće kako se zabavljaju. 

Bojana je Nemeša odvela u kupaonicu da se umije jer je popio previše. Nakon što se osvježio Marijana ga je pozvala da plešu zajedno. Gutao ju je očima, nježno je grlio i potpuno su se opustili.

- Ajde, tamo sam je, u ćošku, tamo gdje sam uvijek. Ajde pa mi dođi - zvao je Nemeš Marijanu da mu dođe u krevet. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'