Show

Komentari 18

Tanja zavela plesom u krilu pa odbila seks: Ne može tako brzo

Tanja zavela plesom u krilu pa odbila seks: Ne može tako brzo

Tanja i Mili imali su vrlo vruć razgovor u 'Parovima' nakon kojeg mu je ona sjela u krilo i govorila da neće pasti na njegov šarm. On ju je pitao da se idu seksati u tuš kabinu, na što je ona poludjela

Tanja Šustić (21) glavna je zvijezda srpskog reality showa 'Parovi'. Bez dlake na jeziku, uvijek kaže sve što misli, skida se pred svima... Apsolutno ništa joj nije problem učiniti, bez obzira na kamera. Na posljednjoj zabavi u vili kandidat Milutin Radosavljević Mili nije se odvajao od Tanje. Njoj je bilo drago što je on blizu nje, ali nije željela da stvari odu 'predaleko'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je plesala, on je cijelo vrijeme dolazio do nje i htio s njom plesati. 

- Mili, snima nas jedno 60 tisuća kamera. Ja ti nisam cura od površnih stvari - rekla mu je. 

Vodili su vrlo vruć razgovor nakon kojeg mu je ona sjela u krilo i govorila da neće pasti na njegov šarm. Međutim, on ju je pitao da se odu seksati u tuš kabinu, na što je ona poludjela. 

- Ništa od seksa sa mnom tako brzo. Nisam ti ja Sanja - rekla mu je Tanja, a on ju je tad prestao zavoditi.

Prije nekoliko tjedana u vili 'Parova' odvio se izbor za Miss i mistera. 

Tanja je na izboru prošetala u žutom grudnjaku i tangama te je stavila sunčane naočale. Svi stanari vile u čudu su je gledali. Ipak, Tanji ni golišavo izdanje nije pomoglo da pobijedi na natjecanju. Kandidati su se rekli da ipak ta titula pripada Milijani Božić (22), Milojkovoj supruzi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci