Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
41 komentara

Tara i Dino u finalu su smanjili kemiju: 'Trebali su se poljubiti'

Ashley mi ima ljepšu boju glasa od Tare i kad pjeva na engleksom je savršena, a i ovaj Dino mi je prekarizmatičan, napisala je jedna gledateljica, a s njom su se mnogi složili

Foto: HRT
41 komentara

Nakon što su Tara Thaller i Dino Jelusić odnijeli pobjedu u osmoj sezoni 'Zvijezde pjevaju', gledatelji su ostali podjeljeni. Naime, neki smatraju kako su Ashley Colburn i Bojan Jambrošić ipak bili bolji par.

- Ashley mi ima ljepšu boju glasa od Tare i kad pjeva na engleksom je savršena, a i ovaj Dino mi je prekarizmatičan - napisala je jedna gledateljica, a s njom su se mnogi složili.

ANKETA: 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Svi nastupi pobjedničkog para: Tara je s Dinom plakala na bini

- Prema općenitom mišljenju Tara i Dino su pobjednici jer su lijepi na oko, ali Ashley i Bojan su puno simpatičniji jer nisu toliko 'savršeni' - objasnio je drugi gledatelj.

Foto: HRT

Nekima je smetalo i kako se Tara 'previše smije' pa su ju u komentarima, iako su ju hvalili, upozorili da bi trebala 'paziti kako se smije'.

POBJEDNICI 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Najmlađi kandidati trijumfirali: Dino i Tara 'rasturili' Molitvom

I dok su se neki prepirali tko je zaslužio pobjedu, drugi su se pak osvrnuli na to kako se kemija između Dine i Tare u finalu dosta smanjila.

Foto: HRT

- Šteta što se nisu poljubili na kraju, slatkice - bio je jedan od komentara. Mnogima je žao što je emsijia završila jer, kako kažu, uz njih su se dobro nasmijali.

- Žalosno je što ovako mladi talenti ne uspijevaju doma - zaključio je jedan od gledatelja.

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Naši partneri pišu
Message