Obavijesti

Show

Komentari 1

Tara provocira publiku novim ljetnim singlom 'Karte na stol'

Tara provocira publiku novim ljetnim singlom 'Karte na stol'
4

Ovaj ritam mi jako odgovara jer volim salsu, bachatu i sve latino plesove što autor glazbe i stihova Ivan Zak jako dobro zna i to je bila inspiracija za ovu pjesmu koja je idealna za vruće ljetne noći, rekla je pjevačica

Ako pripremate ljetni soundtrack onda definitivno uvrstite na popis i novu Tarinu pjesmu ' Karte na stol'. Riječ je o vrućem, zaraznom latino ritmu koji vas zove na ples.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Ovaj ritam mi jako odgovara jer volim salsu, bachatu i sve latino plesove što autor glazbe i stihova Ivan Zak jako dobro zna i to je bila inspiracija za ovu pjesmu koja je idealna za vruće ljetne noći i plesanje ispod zvjezdanog neba. Nema boljeg osjećaja nego zapjevati i zaplesati s publikom i s njima stvarati uspomene. Veselim se koncertima koji su u najavi i nadam se da više neće biti odgađanja - poručila je Tara koja nas uvodi u ljeto laganim, zavodljivim latino ritmom, a mnogi ponovo komentiraju da pjevačica neodoljivo podsjeća na latino divu J.Lo.

Spot za novu pjesmu potpisuje IZ Production, a u spotu se pojavljuje i bivši Mister Turizma Hrvatske Antonio Lamaro koji glumi zavodnika u ovom rasplesanom spotu koji odlično dočarava atmosferu noćnog kluba. Prava provokacija za sve one željne izlazaka i dobre zabave.