Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
79 komentara

'Tariče, već nam fališ, 'Potjera' neće biti isti kviz bez tebe...'

Tarik Filipović snimo je svoju zadnju "Potjeru", a ekipa se prisjetila anegdota

Foto: Facebook
79 komentara

Nakon šest godina i 826 epizoda Tarik Filipović (47) prestaje biti voditelj kviza “Potjera” i prelazi u novi/stari format kviza.

- Svima će nam biti čudno kad Tarik ode, on zaista izvuče najbolje iz natjecatelja, vrhunski je u svom poslu - rekao je “lovac” Krešimir Sučević Međeral, koji nam kaže kako su prekjučer snimili posljednju epizodu kviza “Potjera” te da za dva tjedna planiraju otići na ručak ili organizirati pravi oproštajni tulum, što do sada još zapravo nisu stigli.

Foto: HRT Tarik Filipović se, naime, na jesen vraća u voditeljsku fotelju kviza “Tko želi biti milijunaš?”, koji će se nakon stanke od devet godina ponovno početi emitirati.

- Taj kviz je godinama dio mog života, a stvarno sam uživao radeći ga. S vremenom mi je ova emisija postala mnogo više od poslovnog angažmana, a veliko mi je zadovoljstvo što je to prepoznala i publika i moji šefovi, koji su mi ponovno pružili priliku da vodim ovaj televizijski format. Svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaš’ - rekao je Filipović.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters - Sigurno ću pratiti obnovljeni ‘Milijunaš’, posebno zato što me zanima hoće li se, i kako, promijeniti forma i prilagoditi današnjici. Vjerojatno više neće biti džokera zovi - kaže Sučević Međeral, koji se prisjetio kako je i iza kamera uvijek dobra zafrkancija.

- Klapa smo, da. Iako se često ne vidimo do samog studija, jer nam garderobe nisu jedna kraj druge, Tarik me, recimo, stalno zeza kako mi je frizura uvijek drukčija. Zajedno slavimo rođendane, odemo na ručak ponekad - rekao je “lovac”, koji nije htio nagađati tko će obuti Tarikove cipele i zamijeniti ga.

Foto: HRT/Screenshot – Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu ‘Potjere’, pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti - poručio je lovac Dejan Kotiga.

- Šmrc, ovo mi je bolna tema. Tarik je Tarik, svatko tko dođe donijet će nešto novo u kviz, koji je sam po sebi više od samog zbroja ljudi koji na njemu rade - kaže “lovkinja” Morana Zibar.

Foto: Instagram - Zafrkavao me zbog svega, a i ja njega. Prije svake epizode interno smo se kladili koliko će ekipa ‘zaraditi’ - rekla je Zibar, koja također planira pratiti “Milijunaš”.

- I Tarik i ja volimo vino, pa si za rođendane poklanjamo uvijek neku dobru butelju. Jednom smo igrali badminton u parove, muški su teškom mukom dobili, ali otad izbjegava revanš - kaže Morana, koja je od prvog dana bila uz Tarika.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Naši partneri pišu
Message