Show

Komentari 5

'Tata, neizmjerno te volim i ponosan sam što sam tvoj sin'

'Tata, neizmjerno te volim i ponosan sam što sam tvoj sin'

Slavni glumac Kirk Douglas preminuo je u 103. godini, obavijestila je javnost njegova obitelj. Njegov sin Michael oprostio se od njega dirljivom porukom na svojem Instagram profilu. Opraštaju se i brojne zvijezde...

Poznati holivudski glumac Kirk Douglas preminuo je u srijedu u 103. godini, priopćila je javnosti njegova obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S velikom tugom moja braća i ja obavještavamo vas da je naš otac preminuo. Za cijeli svijet on je bio legenda, glumac iz zlatnog doba filmova koji je doživio zlatne godine, humanitarac čija je predanost pravdi i ciljevima uzor kojem svi možemo težiti. Ali za moju braću i mene, za svoju unučad i za svoju suprugu, on je bio dio obitelji. Njegov život bio je ispunjen, njegova ostvarenja pamtit će generacije, kao i njegov humanitarni rad. Završiti ću s riječima koje sam mu rekao na njegov posljednji rođendan "Tata, toliko te volim i ponosan sam što sam tvoj sin"  -javnosti se obratio glumac Michael Douglas.

- 'Bio je legenda u pravom smislu te riječi', 'Jedan od najvećih u povijesti', 'Spartak se nikad neće zaboraviti', 'Znam da je imao više od 100 godina, ali izgledao je neuništivo- samo je dio poruka tužnih obožavatelja koji žale za odlaskom legende. 

Hollywood-Legende Kirk Douglas wird 85

Od Kirka Douglasa počele su se opraštati i brojne poznate osobe.

- Bravo, Kirk Douglas na izvrsnom životu! Hvala ti što si s nama velikodušno dijelio svoj talent. Film koji smo zajedno snimili zauvijek će imati posebno mjesto u mojem srcu. Šaljem ljubav tvoj supruzi Anne i vašoj obitelji - napisala je Mitzi Gaynor, koja je s Kirkom glumila u filmu "For love or momey"

- Moje saučešće obitelji Douglas. Bio je ikona industrije - napisao je glumac William Shatner.

- .Bio je prvak u raznim ciljevima, i živio je ispunjen život.. Bio je obožavan i voljen. Svima će nam nedostajati - napisao je glumac George Takei.

Iz organizacije nagrade Oscar od Kirka su se oprostili jednom njegovom izjavom

- Htio sam postati glumac od 2. razreda osnovne škole. Glumio sam postolara, a nakon nastupa tata mi je dao mog prvog Oskara. Sladoled.

- Kirk Douglas. Scalawag koji nas je sve inspirirao. 103 godine na ovoj zemlji. Pa to dobro zvuči. Bilo je divno družiti se s tobom, čovječe - napisao je Danny De Vito.

 

 

Najčitaniji članci