Show

Komentari 25

Tatjana Dragović novom fotkom očarala pratitelje, ali i poznate Hrvatice: 'Božanstvena si'

Tatjana Dragović novom fotkom očarala pratitelje, ali i poznate Hrvatice: 'Božanstvena si'

Već od ranije je Tatjana isticala da pazi na zdravu prehranu i vježbu, ali da brine i o koži. Posljednjom fotografijom, gdje 'promovira' novu frizuru prikupila je brojne pohvale i komplimente

Tatjana Dragović (43) uspješno čuva vitku liniju koja ju je krasila za vrijeme manekenskih dana. U prilog tome govore nedavne fotografije s ljetovanja i odmora, ponajviše one u kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Već od ranije je Tatjana isticala da pazi na zdravu prehranu i vježbu, ali da brine i o koži. Posljednjom fotografijom, gdje 'promovira' novu frizuru prikupila je brojne pohvale i komplimente.

- Ljepotoooo - poručila joj je Jelena Rozga.

- Božanstvena - istaknula je Bojana Gregorić, dok je Ecija Ivušić napisala da izgleda kao djevojčica.

Naravno, osim slavnih Hrvatica, Tatjana je dobila pohvale i od ostatka pratitelja, neke u obliku emotikona, a druge u superlativima.

Ona je nedavno objavila fotku s kćeri Amber (18), a mnogi su im poručili da izgledaju kao sestre. Nju je rodila dok je bila u braku s Granom Ivaniševićem.

Tatjana rijetko eksponira obitelj na društvenim mrežama, a poznato je kako je  Amber od tate naslijedila sportski duh, pa tako već devet godina trenira jahanje i postiže sjajne rezultate


 

Najčitaniji članci