Show

Komentari 65

Tatjana Jurić objavila fotku, a pratitelji komentiraju stopalo: 'Bože, pa koji broj obuće nosiš?'

Tatjana Jurić objavila fotku, a pratitelji komentiraju stopalo: 'Bože, pa koji broj obuće nosiš?'

Nosim broj 37, mini. Ne znam zašto je ovakvo ispalo, napisala je voditeljica, uz emotikone koji plaču od smijeha, nakon što joj je nekoliko pratitelja komentirali da joj stopalo izgleda veliko...

Novo normalno s doručkom uz more? Ma može, piše u opisu posljednje fotografije radijske voditeljice Tatjane Jurić (38). Fotografija je nastala, čini se, tijekom doručka, a Tatjana se malo 'razgolitila'. Bila je bosa, što je privuklo veliku pažnju njezinih pratitelja. 

- Bože Tatjana, ogromno stopalo - komentirali su joj pratitelji, a neki su dodali kako ima lijepo stopalo, iako izgleda kao da nosi broj 45. 

Tatjana je otkrila da nije sve onakvo kakvim se čini. 

- Broj 37, mini. Ne znam zašto je ovakvo ispalo - napisala je voditeljica, uz emotikone koji plaču od smijeha. 

Tatjana se pomirila s bivšim dečkom Ivanom Zubakom, članom uprave Zubak Grupe. U veljači je na Narodnom radiju u emisiji 'Pravi dan', koju vodi, rekla kako ima dečka i da neće biti sama na Valentinovo. 

- Proveli smo jedno razdoblje promišljajući o životu, a onda je vrijeme odradilo svoje i ponovno smo zajedno već šest mjeseci. I tu sam održiva, to mi je stari dečko. Mogu potvrditi da sam se zaručila, a sve drugo čuvam za sebe. I ne, nisam trudna - ispričala je nedavno voditeljica za Gloriju

Najčitaniji članci