Obavijesti

Show

Tatjana Jurić se oprostila od majke: 'Dio mene si zauvijek...'

Tatjana Jurić se oprostila od majke: 'Dio mene si zauvijek...'
4

Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna, napisala je voditeljica za majku

VIDEO

Voditeljica i novinarka Tatjana Jurić (35) trenutno proživljava najteže dane u životu jer je njezina majka Dragica u petak preminula u 70. godini. Zagrepčanka je otvoreno zadnjih mjeseci govorila o bitci koju njezina majka vodi s Alzheimerovom bolešću, a koju su joj liječnici dijagnosticirali prije nešto više od dvije godine. Danas se od voljene majke oprostila dirljivom porukom na društvenoj mreži. 

- Putuj, Majčice. Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao. Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem! - napisala je Tatjana. 

Dodala je kako je majka Dragica 'zaspala mirno u snu' te kako ju je njezina bolest naučila svemu s čime se mora nositi u daljnjem životu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidjela sam te nakon s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe! Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M - napisala je voditeljica. 

 

Svuda pođi, kući dođi. Mama. ❤ #fightalzheimers

A post shared by 🎯 Tatjana Jurić 🇭🇷 Croatia (@tatjana_juric) on

Tatjana je u studenom prošle godine iskreno ispričala kroz što je sve prošla s majkom zbog bolesti.

- Lutale smo po bolnicama, udrugama, zavodima za socijalno, plakale vrištale, hvatale zraka. Na sam rub stigle smo prije godinu i pol dana. Ništa ne pomaže, ni ljubav, ni želja, ni snaga. Alzheimer je sve jači. Mami je sve gore - rekla je Jurić tada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje