Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
50 komentara

Taylor 'poklopila' novinaru: 'To nikad ne biste pitali muškarca'

Iako nema djece, Swift 'djecom' naziva svoje mnogobrojne mačke. Srce joj je pak, nakon nekolicine turbulentnih i propalih, opjevanih veza, osvojio britanski glumac Joe Alwyn (28)

Foto: Instagram
50 komentara

U posljednje vrijeme pjevačica je ponovno sve češće u medijima zbog promocije svog albuma i turneje pa je tako dala intervju i za njemački Deutsche Presse-Agentur. Jedno pitanje novinara tom ju je prilikom potpuno izbacilo iz takta, a radi se o približavanju tridesetoj te majčinstvu. 

Capital's Jingle Bell Ball 2017 - Day Two - O2 Arena - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

- Neću odgovoriti na to pitanje. Mislim da to nikad ne biste pitali mog muškog kolegu kad navrši 30 godina - odbrusila je Taylor Swift (29) novinaru i dala mu jasno do znanja da pitanje smatra seksističkim i neprimjerenim. 

Foto: Instagram

Iako nema djece, Swift 'djecom' naziva svoje mnogobrojne mačke. Srce joj je pak, nakon nekolicine turbulentnih i propalih, opjevanih veza, osvojio britanski glumac Joe Alwyn (28), a Taylor drži do privatnosti više nego ikad. 

TEŠKI TRENUCI PJEVAČICE Shrvana Taylor Swift: 'Mama ponovno vodi bitku za život...'

Sve više vremena nastoji provoditi s obitelji i voljenim osobama, a odnedavno se ponovno zajedno s majkom bori protiv njezine teške bolesti. Oba su joj roditelja preživjela rak, a majka ponovno vodi bitku za svoj život. U intervjuu za časopis Elle, Swift je govorila o teškoj dijagnozi te priznala da ju je to potpuno dotuklo.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Naši partneri pišu
Message