Obavijesti

Show

Komentari 50

TBF s bine poručio: 'Guzice i sise gledaju u Brunu Šimlešu'

TBF s bine poručio: 'Guzice i sise gledaju u Brunu Šimlešu'
7

Jednim od najboljih koncerata u svojoj povijesti splitska grupa TBF pred svojim sugrađanima proslavila je dva desetljeća od izdavanja svog prvog albuma 'Ping-Pong (Umjetnost Zdravog Đira)'

VIDEO

Večer za pamćenje odigrala se na vjerojatno najboljoj mogućoj lokaciji na splitskom Sustipanu koji sam po sebi pruža nezaboravan doživljaj.

POGLEDAJTE VIDEO:


Pokretanje videa...

01:06


 

Kad se tome doda preko dvije tisuće raspoloženih obožavatelja te dobro raspoloženi Mladen Badovinac, uspjeh je morao biti zagarantiran.

TBF

Od prvog trenutka uz poznate hitove nizale su se i dosjetke na račun aktualnosti i političara koje su nasmijavale gledatelje i izmamile pljesak.

Tako su usred pjesme 'Guzice i sise' TBF-ovci 'okrznuli' Lidiju Bačić i Brunu Šimlešu kada je Badovinac u stih '...di god se okrenen guzice i sise gledaju' dodao..'u Šimlešu'.

Tijekom pjesme 'Smak svita' Badovinac je pokazao prema zgradi splitske Banovine koja se nalazi preko puta Sustipana i rekao: 'Možda da se okrenemo prema Banovini i zapjevamo: 'tu du du du, nema nam pomoći''. 

TBF

'Alles gut' najavio je kao pjesmu kojom se prisjetio vremena kada se još na plažu mogao staviti 'šugaman', a zatim je zapjevao stihove: 'Ništa mi neće ovaj dan pokvarit.... Ni generali, ni koncesionari'. 

Nakon puna dva sata gledatelji su dočekali kultnu pjesmu 'Genije', a na bisu izvedena je 'Lud za njom' koju je TBF posvetio Domu Mladih, zgradi koju su gradski oci započeli raditi 1979., a još uvijek nije završena. 

Za kraj je izvedena 'Nostalgična' tijekom koje je Badovinac pozvao gledatelje da čuje njihov glas.

TBF

'To su ti glasovi apsinenata na prošlim izborima', rekao je pjevač. Za kraj je poručio: 'Idite i množite se'. 

Nije to bila najbolje svirka TBF-a, nije ni mogla biti jer ni prostor, a ni djelomično okrnjena postava zbog bolesti Saše Antića to nisu omogućili, no bila je definitivno po svemu posebna i dugo će se pamtiti. 

- Ovo mi je najdraži koncert koji smo ikad održali u Splitu. Prekrasan prostor, atmsofera, energija. Uopće me ne iznenađuje ovako dobra reakcija publike. Nekoliko šala na račun elite nikome neće škoditi - rekao je Badovinac nakon koncerta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama