Obavijesti

Show

Komentari 0

'Technology': Ne propustite techno party u klubu Aquarius

'Technology': Ne propustite techno party u klubu Aquarius
5

Nastupit će četiri strana DJ-a, između ostalog i poznati Inigo Kennedy i tri domaća DJ-a. Jamie Behan, Niki i Ruan dolaze iz Irske i po prvi puta nastupaju u Zagrebu

VIDEO

Prvi famozni "petak 13." u novoj techno sezoni donosi sa sobom i novitete u hrvatsku metropolu, pa se tako u petak (13.09.2013.) održava "Technology" techno party na kojem će na 2 floora kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu nastupiti techno velemajstor, londonski DJ i producent INIGO KENNEDY, ali i 3 gosta DJ-a iz Irske, te 3 domaća DJ-a. Inigo Kennedy je čovjek za kojeg ne treba trošiti puno riječi, onaj tko je napravio domaću zadaću znat će da je on respektirani veteran engleske techno scene, čija diskografija doseže skoro 100 izdanja na vinylu, CD-u i digitalu.

Izdavao je na labelovima kao što su Rodz-Konez, Cutting Pleasure, Potential, Ergonomix, Urban Substance, Morpheus i drugima, te remiksirao glazbu za izvođače kao što su Space DJz, Makaton, Robert Armani i drugi. Vlasnik je labela Asymmetric na kojem izdaje samo svoju glazbu, te u zadnje vrijeme ima vrlo zapažena izdanja na poznatom labelu Token. Inigo je već poznat DJ zagrebačkoj publici koju uvijek oduševi plesnim spojem stare i nove produkcije. Jamie Behan, Niki i Ruan dolaze iz Irske i po prvi puta nastupaju pred zagrebačkom publikom, te sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim svojim techno repertoarom.

- Kada smo krenuli s TECHNOLOGY programom jedna stvar je bila sigurna, a to je da pomno biramo DJ-e za koje znamo da dolaze iz stare škole i znaju izabrati kvalitetnu glazbu iz današnjeg kaosa kada svatko s kompjuterom izdaje na nekoj izdavačkoj kući. Pored toga, imperativ je na DJ-ima i producentima koji su izuzetno dobri, često i bolji od više razvikanih i preplaćenih DJ-a, a koje zagrebačka publika još nije imala prilike čuti. Ritzi Lee i Mike Humphries (gosti prijašnjih Technology partija) savršeno su ostvarili taj koncept i postavili čvrste temelje programa čije ime samo govori o čemu se radi; "proper banging underground music - poručio je organizator DJ Nitro gostima.

U nastavku, poslije ljetne stanke dovodimo vam majstore svog zanata koji svim srcem žive za tu glazbu, DJ-e koji će nastaviti u istom ritmu, kao da nismo niti otišli s dance floora.2 floora i to oba techno, kako i priliči zagrebačkoj publici, ugostit će u Aquariusu veterane sa sjeverozapada Europe i one malo mlađe koji se afirmiraju na techno sceni."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Spomenimo dakle i line-up prve Technology večeri u novoj sezoni.

Na glavnom A2 flooru (prime time techno) svirat će: INIGO KENNEDY (UK), JAMIE BEHAN (IRE), Nitro i Royal Assassin.Na malom A1 flooru (deep chill techno) svirat će: NIKI (IRE), RUAN (IRE) i Mario Novak.

Petak, 13.09.2013. je dan za Technology u klubu Aquarius. Upad je 50 kn do 00.30h, a 70 kn nakon. Party počinje u 23h.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'