Obavijesti

Show

Komentari 24

Tedi Spalato: Gibo i ja bili smo kod Olivera. Ide mu nabolje...

Tedi Spalato: Gibo i ja bili smo kod Olivera. Ide mu nabolje...
1

LEGENDA Omiljeni glazbenik Oliver Dragojević beštima jer se dosađuje u bolnici. Priča viceve te se zafrkava s prijateljima i obitelji. Gotovo svakodnevno ga posjećuje prijatelji

VIDEO

Evo, baš me jutros Oliver zvao u osam sati da mu opet ispričam vic koji ga je neki dan nasmijao. Velik je zafrkant, svaka druga riječ mu je šala, rekao nam je Tedi Spalato (63). Splitski kantautor gotovo svakodnevno posjećuje prijatelja i kolegu Olivera Dragojevića (70) u splitskoj bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

Baš smo neku večer slali Oliveru poruku da bez njega izvedba pjesme ‘Vjeruj mi’ nije ista. Nasmijao se i rekao da ga ne zezamo, kaže nam Ante Gelo (43). Glazbenik se i jučer ujutro čuo s Oliverom koji se, kaže Gelo, šalio i bio dobro raspoložen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Najvažnije je da nam je prijatelj dobro. Ako nekog volim, volim njega. Svašta smo skupa prošli i želim mu sve najbolje, da se što prije oporavi - emotivan je bio Gelo.

Organizatori: Bitno je da se posveti sebi, svi smo uz njega
Organizatori:  Bitno je da se posveti sebi, svi smo uz njega

Oliver je danas trebao imati prvi od dva slavljenička koncerta povodom svojeg 70. rođendana, koji je bio 7. prosinca, u Spaladium Areni. Karte za prvi koncert planule su u roku nekoliko sati, zbog čega su ubrzo zakazali i drugi. 

Za taj su koncert čekali odobrenje Oliverovih liječnika. Oliver je uoči koncerata išao i na probe s pratećim bendom Dupini, čiji ga članovi također posjećuju u bolnici. No glazbenik je koncerte zbog svojeg zdravstvenog stanja ipak morao otkazati tjedan dana prije zakazanih termina.

Tri mušketira: Oliver, Gibo i Tedi su nerazdvojni kolege i prijatelji

- Naravno da mu je krivo što ih je morao otkazati. Jako mu je stalo do njegove vjerne publike - kaže nam Drobnjak. Isto govori i Tedi Spalato, koji ističe da je Oliveru glazba sve.

- Ne može zamisliti život bez glazbe. To je njegov smisao života - kaže Spalato.

'Oliver je optimističan kao i svi oko njega, druži se s obitelji'
'Oliver je optimističan kao i svi oko njega, druži se s obitelji'

Oliver je u bolnici zbog narušenog zdravlja završio prije dva tjedna. Tumor na plućima dijagnosticirali su mu početkom kolovoza, kad mu je pozlilo na sprovodu prijatelja glazbenika Remija Kazinotija. Nije ni slutio da je riječ o takvoj bolesti. 

Da se liječi u splitskoj bolnici javnost je doznala krajem kolovoza. Unatoč dijagnozi, Oliver je nastupao sredinom listopada u splitskom HNK. Tad je nastupao upravo s Gibonnijem, Spalatom i Marijanom Banom na koncertu “Vjeruj u ljubav”, koji je organizirala Županijska liga protiv raka povodom 50. obljetnice humanitarnog rada.

Oliver je nedavno prošao 4. ciklus kemoterapije. Njegovo liječenje vodi prof. dr. Eduard Vrdoljak, predstojnik Klinike za onkologiju i radioterapiju splitske bolnice.

- Nadamo se da ćemo koncerte odraditi kad Oliveru bude bolje. On je optimističan, kao i svi oko njega. Svjesni smo da dijagnoza nije bezazlena, no u puno slučajeva pacijenti su se oporavili - rekao nam je Oliverov suradnik Drobnjak, koji mu je i organizirao koncerte u Splitu.

Drobnjak je naglasio da se njegov prijatelj hrabro nosi s dijagnozom.

- Svi vjerujemo i moramo vjerovati u pozitivan ishod te nove koncerte na proljeće - zaključio je Oliverov prijatelj.

‘Glazba je sve’ 

Oliver je danas trebao pjevati na bini splitske Spaladium Arene. Žali što je zbog zdravlja otkazao dva koncerta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju