Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

Tema večeri: Kerum je nježno ljubio Fani u punom restoranu

Partnerica Željka Keruma s društvom je stigla na otvorenje splitskog restorana i kluba Imperium. Kerum se pojavio tek kasnije i nježno je poljubio pred uzvanicima

Tino Jurić/PIXSELL
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
65 komentara

Fani Horvat, partnerica Željka Keruma, na otvorenje ekskluzivnog restorana i kluba Imperium u Splitu stigla je u društvu prijatelja. Odjevena u jaknu s krznom na ramenima koje nalikuje na konjske repove te šljokičastu majicu smješkala se fotoreporterima. Splitski gradonačelnik imao je obaveza pa se pojavio tek nekoliko sati kasnije. Pohrlio je prema svojoj partnerici nježno je izljubivši pred svima.

Kako nikad ranije nisu izmjenjivali nježnosti u javnosti, Kerum i Fani plijenili su pozornost gostiju kluba, a njihovo maženje ubrzo je postalo tema večeri. Tako je u drugi plan pala i Ana Rucner koja je atraktivno odjevena na violončelu zabavljala okupljene. Bili su tu slikar Zvonimir Mihanović, trener Hajduka Krasimir Balakov s pomoćnicima, bivša misica Renata Lovrinčević, Petar Dragojević, Frano Lasić te Suzana Štimac.

Inače, Imperium je najveći restoran i klub u Splitu, a prostire se na više od 2.000 kvadrata. Zimi će u njemu raditi između 30 i 40 djelatnika, a 'pravi posao' očekuje se ljeti zbog ogromnog broja putnika koji svakodnevno prolaze kroz splitsku trajektnu luku.

Naši partneri pišu
Message