Obavijesti

Show

Komentari 6

Tenzije na Farmi: Anna bijesna jer je postala tjedna sluškinja

Tenzije na Farmi: Anna bijesna jer je postala tjedna sluškinja
7

Drugi tjedan na Farmi donio je imena dvoje novih sluga. Kako je Gazda Ivica sam kazao, bilo mu je teško odabrati slugu, dok mu je izbor među sluškinjama bio lakši

VIDEO

Ovotjedni sluga bit će Roman, a sluškinja Anna, odlučio je Gazda Farme, Ivica. 

Romana je Ivica odabrao jer je dobar kuhar, pa bi prema nekom njegovom mišljenu, Roman najkorisniji bio u kuhinji. 

- Ako stavim još nekoga u kuhinju, on je u kuhinji, Roman je u kuhinji, tiskaju se tu. Kad je već u kuhinji, neka bude sluga -objasnio je Ivica.

Anna je ostala razočarana Ivičinim odabirom jer je on za nju kazao kako je 'ona ta koja unosi nemir u zajednicu'. Najviše mu je zasmetao trenutak tijekom dana u kojem mu je Anna došla reći kako bi se ona željela maknuti malo iz kuhinje, dok je kasnije kazala kako je on krivo shvatio te da ona nije željela reći kako je kuhinja njezin teritorij kojega netko želi pruzeti. 

- Razočarana sam zbog Ivice zato što nije razuman. Nije shvatio što sam mu ja rekla. Otkad sam tu, još nisam izašla van iz kuće - dodala je Anna. 

Za razliku od Anne, Roman je sportski podnio nominaciju za slugu. 

- To je dio igre. Baš ti hvala što si me izabrao za slugu pa ćemo sad svima pokazati da nema ljutnje i da se idemo dalje zezati i boriti - kazao je Roman koji je kao i ostatak muške ekipe pokazao složnost.

Zanimljivo je kako su tijekom dana Roman i Anna zajedno kuhali i zafrkavali se oko ostanka na Farmi. Roman je kroz šalu Anni prigovorio za masnu hranu.

- Samo se ti tovi. Budeš vidio kad zima dođe. Trebamo biti tu tri mjeseca. Ja ću biti, ja znam da ću ostati do kraja - kazala mu je Anna, na što joj Roman odgovorio kako zna da će biti do kraja, ali da neće pobijediti jer će glavna nagrada otići u njegove ruke.

- Prilagodba na Farmi je u početku malo teža svima, pa tako i meni. Imamo svi emocije i svima netko fali. Ne znate što će biti sutra. Ljudi su oko vas i morate paziti da nekoga ne uvrijedite, jer svi su nabrijani - rekao je sluga Roman istaknuvši kako mu najviše nedostaju klinci i djevojka Katarina. 

- Fale mi sto na sat. Tu se malo sam sa sobom izjadam, napunim baterije i krećem dalje - dodao je Roman. 

Tenzije na 'Farmi' se sve više zaoštravaju

Natjecateljici Miriam, koja je zadužena za mužnju krava ovo nije prvo sudjelovanje u showu. Prije ove, Miriam se borila u slovačkoj Farmi, tako da već sa sobom nosi određene mudrosti i trikove. 

- Prva dva tjedan ću držati malo odstojanje, promatrat ću ljude da vidim što mogu očekivati od koga i onda nakon dva tjedna je moj plan početi se družiti s ljudima za koje smatram da će ostati do kraja - kazala je Miriam koja za sebe tvrdi kako je mirna osoba koja se ne upušta u svađe, ukoliko ne zadiru u njezinu intimu. 

Međutim, mirna je bila i Marija koja je priznala kako u zadnje vrijeme postaje sve napetija, pa čak i prema onima koje je zdušno branila od početka showa. 

- Ja sam ovdje postala jako živčana i prgava. Uspjela sam se jučer i sa Fancy posvađati - kazala je Marija Ivici pitajući ga da ju izabere kao sluškinju. Marija je priznala kako postaje napetija i kako tenzije među farmericama postaju neizdržive. 

Ivica ju je pokušao odgovoriti od ideje o izlasku iz showa. 

- Meni je zadatak da ovo očistim. Sve pokretače svađe ću maknut odavde. Ne zanima me je li to to Hrvoje, Pape, Sara, Anna. Imena mi ne znače ništa, već osobine ljudi. Ne želim se buditi u svađi - poručio joj je Gazda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane