Obavijesti

Show

Komentari 12

Tereza Kesovija: Odmor? Ma kakav vražji odmor?

Tereza Kesovija: Odmor? Ma kakav vražji odmor?
9

PJEVAČICA STOLJEĆA Osvrćući se unazad Tere kaže da je nekad bilo više elegancije. Danas se koriste tjelesni atributi da bi se došlo do uspjeha

VIDEO

Ostala sam bez riječi kad se u dvorani pojavio Zvonko Bogdan i njegovi tamburaši, kaže Tere.
- Imala sam najljepši rođendan u životu zahvaljujući sinu Alanu. Rekao je da hoće da mu mama ima rođendan za pamćenje i tako je i bilo - kaže Tereza Kesovija.
Slavila je u restoranu “Skender” u zagrebačkim Remetama u krugu obitelji i 60-ak prijatelja, a proslavit će i s estradnim kolegama za stolom u svom stanu. Rođendansko slavlje potrajalo je do četiri sata ujutro. Tereza je sutradan na nogama bila prije podneva i jurila u restoran uzeti darove.
- Imam toliko energije zahvaljujući ljudima koji me okružuju - kaže.
Sjetila se tako da su je zbog energične izvedbe “Nima Splita do Splita” na Splitskom festivalu 1964. prozvali da se napila!
- Ja se u životu nisam napila. Na rođendanskoj proslavi sam tek uz tortu popila čašu šampanjca. Imam dovoljno energije - kaže Tereza. Za rođendan si neće priuštiti kakav odmor ili putovanje.
- Koji vražji odmor?! Meni je odmor rad. Publika me hrani - energično zaključuje Tereza.

"DA SE OPET UDAM? NE DAJ BOŽE!"
Moje “sveto trojstvo” - sin Alan, snaha Ljiljana i unuka Mila moj su istinski smisao života i moj najveći životni uspjeh. Oni su mi i ispred karijere. Kad vidim njih vjerujem u budućnost braka, kaže Tereza. Sebe, nakon dva braka, ne vidi ponovno pred oltarom.
- Ne daj Bože! Što će mi to, za Boga miloga! Divno je živjeti u slobodi! Imam svoju obitelj i svoje divne prijatelje koji me okružuju - kaže Tereza. U braku je bila s Mirom Ungarom i Ronaldom Lopatnyjem.



ZBOG KONCERTA NIJE HTJELA OPERIRATI RAK
Da slučajno nisam otišla liječniku, ne bih doznala da imam karcinom bubrega i za godinu dana bila bih s anđelima, rekla je lani Tereza. Rekli su joj da mora na operaciju, a ona im je počela objašnjavati da ne može odmah jer ima koncerte. Nakon još jedne pretrage koncert su odgodili. Operacija je bila neizbježna. Tereza je danas dobro i zahvaljuje na potpori obitelji i prijatelja.

NITKO MI NIJE NUDIO DA SE SKINEM
Valjda su znali kakav bi moj odgovor bio, smije se Tereza. Nema ništa protiv golotinje, no nije to za nju. Iako je i ona obukla prozirnu haljinu bez grudnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija