Obavijesti

Show

Komentari 244

Tetovirala svog idola: Jagoda će s J. Houdekom i u krevet

Tetovirala svog idola: Jagoda će s J. Houdekom  i u krevet
10

Obožavateljica Haramina prije deset je godina zaželjela upoznati Jacquesa Houdeka, istetovirala je njegovo ime, a sad i njegov portret na nadlakticu

VIDEO

Cijeli se dan Jagoda Haramina (27) tetovirala u Zaboku kako bi umjetničkim djelom tu večer, na koncertu u Ivancu, iznenadila svojeg pjevačkog idola, Jacquesa Houdeka (33).

POGLEDAJTE VIDEO: REAKCIJA JACQUESA HOUDEKA

Pokretanje videa...

24sata 00:32

Jacques je iznenađenjem bio frapiran i istinski ganut, čak ju je upitao je li to naljepnica. Iako poznaje Jagodu otprije, nije imao pojma o kako odanoj ljubiteljici njegove glazbe je riječ. Prije deset godina Jagoda je u časopisu ispunila kupon u kojem je napisala da želi upoznati Houdeka. No tada se nisu sreli jer je ona dobila upalu slijepog crijeva. Zbog toga je drugu priliku morala čekati dugih devet godina. Jagoda je bila strpljiva i nije odustajala. Prije mjesec dana voditelj radijske emisije Jacquesa je u Jagodin krapinski dom doveo pod okriljem noći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DOČEKALA SAM GA U SPAVAČICI'

Pokretanje videa...

24sata 00:35

- Već sam bila u spavaćici kad je došao. To je moja sestra organizirala. Odmah nakon toga sam istetovirala njegovo ime na ruci - rekla je razdragana Jagoda.

Tetovažu Jacquesova portreta odlučila je napraviti čim je čula da će imati koncert u Ivancu. Nazvala je prijatelja, tattoo majstora iz Zaboka i rekla mu neka očisti raspored jer ona ima hitnu situaciju.

- On se specijalizirao za tetovaže portreta s fotografija. Boljelo je jako, ali sve sam izdržala. Jacques me oduševljava i kao pjevač, ali i kao muškarac. Jako je jednostavan i s njim mogu razgovarati o svemu. Inače ne bih ovo nikad ni napravila - rekla je Haramina. Poslije koncerta dirnuti Houdek poslao joj je SMS: “Dakle, ja sam u šoku. Tattoo je nevjerojatan! Isuse, pa što da kažem. Počašćen sam. Stvarno. Ne mogu vjerovati da me toliko voliš! Hvala ti od srca draga Jagodice Bobice! Tattoo majstoru svaka čast”.

POGLEDAJTE VIDEO: JAGODA ŽELI NA FARMU, ALI JOŠ JE NITKO NIJE ZVAO!

Pokretanje videa...

24sata 01:04
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 244
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden