Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
244 komentara

Tetovirala svog idola: Jagoda će s J. Houdekom i u krevet

Obožavateljica Haramina prije deset je godina zaželjela upoznati Jacquesa Houdeka, istetovirala je njegovo ime, a sad i njegov portret na nadlakticu

Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
244 komentara

Cijeli se dan Jagoda Haramina (27) tetovirala u Zaboku kako bi umjetničkim djelom tu večer, na koncertu u Ivancu, iznenadila svojeg pjevačkog idola, Jacquesa Houdeka (33).

POGLEDAJTE VIDEO: REAKCIJA JACQUESA HOUDEKA

Jacques je iznenađenjem bio frapiran i istinski ganut, čak ju je upitao je li to naljepnica. Iako poznaje Jagodu otprije, nije imao pojma o kako odanoj ljubiteljici njegove glazbe je riječ. Prije deset godina Jagoda je u časopisu ispunila kupon u kojem je napisala da želi upoznati Houdeka. No tada se nisu sreli jer je ona dobila upalu slijepog crijeva. Zbog toga je drugu priliku morala čekati dugih devet godina. Jagoda je bila strpljiva i nije odustajala. Prije mjesec dana voditelj radijske emisije Jacquesa je u Jagodin krapinski dom doveo pod okriljem noći.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DOČEKALA SAM GA U SPAVAČICI'

- Već sam bila u spavaćici kad je došao. To je moja sestra organizirala. Odmah nakon toga sam istetovirala njegovo ime na ruci - rekla je razdragana Jagoda.

Tetovažu Jacquesova portreta odlučila je napraviti čim je čula da će imati koncert u Ivancu. Nazvala je prijatelja, tattoo majstora iz Zaboka i rekla mu neka očisti raspored jer ona ima hitnu situaciju.

- On se specijalizirao za tetovaže portreta s fotografija. Boljelo je jako, ali sve sam izdržala. Jacques me oduševljava i kao pjevač, ali i kao muškarac. Jako je jednostavan i s njim mogu razgovarati o svemu. Inače ne bih ovo nikad ni napravila - rekla je Haramina. Poslije koncerta dirnuti Houdek poslao joj je SMS: “Dakle, ja sam u šoku. Tattoo je nevjerojatan! Isuse, pa što da kažem. Počašćen sam. Stvarno. Ne mogu vjerovati da me toliko voliš! Hvala ti od srca draga Jagodice Bobice! Tattoo majstoru svaka čast”.

POGLEDAJTE VIDEO: JAGODA ŽELI NA FARMU, ALI JOŠ JE NITKO NIJE ZVAO!

Naši partneri pišu
Message