Obavijesti

Show

Komentari 54

Tetovirali idola: 'Kad Mišo ima koncert, šef radi moju smjenu'

Tetovirali idola: 'Kad Mišo ima koncert, šef radi moju smjenu'
17

NAJVJERNIJI FANOVI Dok jedni idolima kupuju darove, drugi njihov lik i stihove trajno obilježavaju na svojim tijelima

VIDEO

Kad god i gdje god bio koncert Miše šef me bez razmišljanja pušta i mijenja na poslu, kaže Mate Boras (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

Voditelj pogona u praonici rublja ima samo riječi hvale za šefa Talijana Marčela koji shvaća njegovu ljubav prema Mati Miši Kovaču (78). Da je ljubav velika dokazuju i dvije tetovaže koje je Boras odlučio posvetiti omiljenom pjevaču.

Tetovirao se prije deset godina, a priznao je da je zbog svog idola trpio bol, a Mišo ga je za posebnu prigodnu iznenadio. 

- Povodom svoga vjenčanja od Miše sam primio video posvetu - otkiva i dodaje da će uskoro napraviti i treću tetovažu s Mišinim stihovima na leđima. Ljubav prema idolima obožavatelji najčešće iskazuju sitnim poklonima ali medicinski tehničar Matija Režek (34) otišao je korak dalje. 

- Volim Mišu i njegova poza mi je najbolja, kako čovjek digne ruke, a publika otpjeva sve ostalo - objašnjava. Mišu sluša od desete godine, a tetovažu je platio 1300 kuna ali je zaradio i “poklon”.

- Na moru kad idem ljudi ga prepoznaju pa dovikuju je l' to Mišo, pa sam jednom zbog tetovaže dobio ćevape - kaže. Ljubav prema idolu odlučio je trajno zabilježiti i Denis Bezer.

-  Ideja za tetovažu došla je kao dijete. Još prije osnovne škole znao sam svaku njegovu pjesmu. Prije 12 godina s Mišom sam pjevao na pozornici u Metkoviću - istaknuo je Denis koji je tetovirao Hajdukov grb u kojem je Poljud, a iznad sjevera stoji Mišo raširenih ruku. Iako pjevača prati od djetinjstva posebno je emotivan kad vidi da je Mišino zdravstveno stanje nije najbolje.

- Na zadnjem koncertu u Splitu došle su mi suze kad je zapjevao i kad sam vidio da je oslabio. To nije stari Mišo ali bitno je da još uvijek može ruke dignuti - smatra. Na tijelu strojobravara Ivana Vlajčića (35) Mišin lik na desnoj nozi našao se, kaže, “slučajno”.

- Tetovaža je nastala pod utjecajem alkohola s ekipom u šestom mjesecu 2017. - priznao nam je Ivan kojeg tetoviranje nije jako boljelo jer je, kako objašnjava, bio mamuran. Trajnu oznaku na tijelu platio je svega 500 kuna, a osim Miše njegovo tijelo krasi još 14 tetovaža.

Na pjevačevom koncertu bio je svega nekoliko puta, a iako nije veliki Mišin obožavatelj svejedno voli njegove pjesme. Najdraža mu je “Nikoga nisam volio tako”.

Iako je tetovaža nastala sasvim ne planirano, njegova majka nije bila sretna kad je vidjela Mišinu tetovažu, no Ivanu nije žao zbog odluke. Naime, Ivanu Ljubičići (29) stavljanje Mišinog lika na tijelo predstavljalo je veliku važnost.

- Taj crtež znači mi koliko je nekom drugom važno da si upiše ime djeteta - istaknuo je. Slavonac Mišu sluša od drugog razreda osnovne škole. U očevoj zbirci kaseta naišao je na Kovačevu.

- Od djetinjstva me svaka njegova pjesma dira u dušu - rekao je. Kod tattoo majstora je više od dva sata trpio bolove za stotinjak eura. Ta investicija mu se, hvali se Ljubičić, isplatila jer kao gost u svatovima od benda pjesme naručuje tako da im pokaže tetovažu.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'