Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

Tetovirali idola: 'Kad Mišo ima koncert, šef radi moju smjenu'

NAJVJERNIJI FANOVI Dok jedni idolima kupuju darove, drugi njihov lik i stihove trajno obilježavaju na svojim tijelima

Foto: Pixsell/privatna arhiva
54 komentara

Kad god i gdje god bio koncert Miše šef me bez razmišljanja pušta i mijenja na poslu, kaže Mate Boras (33). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Privatni album TETOVAŽE MATE BORASA

Voditelj pogona u praonici rublja ima samo riječi hvale za šefa Talijana Marčela koji shvaća njegovu ljubav prema Mati Miši Kovaču (78). Da je ljubav velika dokazuju i dvije tetovaže koje je Boras odlučio posvetiti omiljenom pjevaču.

Foto: Privatni album

Tetovirao se prije deset godina, a priznao je da je zbog svog idola trpio bol, a Mišo ga je za posebnu prigodnu iznenadio. 

Foto: Privatni album

- Povodom svoga vjenčanja od Miše sam primio video posvetu - otkiva i dodaje da će uskoro napraviti i treću tetovažu s Mišinim stihovima na leđima. Ljubav prema idolima obožavatelji najčešće iskazuju sitnim poklonima ali medicinski tehničar Matija Režek (34) otišao je korak dalje. 

Foto: Privatni album TETOVAŽE MATIJE REŽEKA

- Volim Mišu i njegova poza mi je najbolja, kako čovjek digne ruke, a publika otpjeva sve ostalo - objašnjava. Mišu sluša od desete godine, a tetovažu je platio 1300 kuna ali je zaradio i “poklon”.

- Na moru kad idem ljudi ga prepoznaju pa dovikuju je l' to Mišo, pa sam jednom zbog tetovaže dobio ćevape - kaže. Ljubav prema idolu odlučio je trajno zabilježiti i Denis Bezer.

Foto: Privatni album

-  Ideja za tetovažu došla je kao dijete. Još prije osnovne škole znao sam svaku njegovu pjesmu. Prije 12 godina s Mišom sam pjevao na pozornici u Metkoviću - istaknuo je Denis koji je tetovirao Hajdukov grb u kojem je Poljud, a iznad sjevera stoji Mišo raširenih ruku. Iako pjevača prati od djetinjstva posebno je emotivan kad vidi da je Mišino zdravstveno stanje nije najbolje.

Foto: Privatni album TETOVAŽA DENISA BEZERA

- Na zadnjem koncertu u Splitu došle su mi suze kad je zapjevao i kad sam vidio da je oslabio. To nije stari Mišo ali bitno je da još uvijek može ruke dignuti - smatra. Na tijelu strojobravara Ivana Vlajčića (35) Mišin lik na desnoj nozi našao se, kaže, “slučajno”.

Foto: Privatni album

- Tetovaža je nastala pod utjecajem alkohola s ekipom u šestom mjesecu 2017. - priznao nam je Ivan kojeg tetoviranje nije jako boljelo jer je, kako objašnjava, bio mamuran. Trajnu oznaku na tijelu platio je svega 500 kuna, a osim Miše njegovo tijelo krasi još 14 tetovaža.

Foto: Privatni album TETOVAŽA IVANA VLAJČIĆA

Na pjevačevom koncertu bio je svega nekoliko puta, a iako nije veliki Mišin obožavatelj svejedno voli njegove pjesme. Najdraža mu je “Nikoga nisam volio tako”.

Iako je tetovaža nastala sasvim ne planirano, njegova majka nije bila sretna kad je vidjela Mišinu tetovažu, no Ivanu nije žao zbog odluke. Naime, Ivanu Ljubičići (29) stavljanje Mišinog lika na tijelo predstavljalo je veliku važnost.

Foto: Privatni album TETOVAŽA IVANA LJUBIČIĆA

- Taj crtež znači mi koliko je nekom drugom važno da si upiše ime djeteta - istaknuo je. Slavonac Mišu sluša od drugog razreda osnovne škole. U očevoj zbirci kaseta naišao je na Kovačevu.

- Od djetinjstva me svaka njegova pjesma dira u dušu - rekao je. Kod tattoo majstora je više od dva sata trpio bolove za stotinjak eura. Ta investicija mu se, hvali se Ljubičić, isplatila jer kao gost u svatovima od benda pjesme naručuje tako da im pokaže tetovažu.

 
Naši partneri pišu
Message