Obavijesti

Show

Komentari 0

The Prodigy i Warriors Dance Festival ove godine na Exitu

The Prodigy i Warriors Dance Festival ove godine na Exitu
1

Warriors Dance večer na EXITu predvodit će kultni sastav The Prodigy, koji su ujedno i osnivači ovog festivala, a osim njih nastupit će i već najavljeni DJ Fresh

VIDEO

EXIT R:evolucija se širi iz dana u dan, pa će tako po prvi put u povijesti EXIT-a biti održan festival unutar festivala. Warriors Dance festival, koji je u prošlih nekoliko godina okupio više stotina tisuća ljudi na tri različita kontinenta bit će održan ove godine 12. srpnja u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi u sklopu EXIT festivala.

Warriors Dance večer na EXITu predvodit će kultni sastav The Prodigy, koji su ujedno i osnivači ovog festivala, a osim njih nastupit će i već najavljeni DJ Fresh sa svojim live bendom, Feed Me (DJ set), The Protoypes, Brookes Brothers, kao i najnoviji članovi R:Evolucije, sastavi South Central i Eyesburn.

- Beogradski Warriors Dance Festival je bio nevjerojatno iskustvo - navodi se u pressu grupe The Prodigy. 

- Dobili smo na tisuće pisama fanova koji su inzistirali da se Warriors Dance i ove godine dogodi i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u sklopu EXITa, jednog od najpoznatijih svjetskih glazbenih festivala - napisali su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Veoma smo ponosni što se jedan od najznajčajnijih svjetskih bendova svih vremena pridružuje organizacijskom timu EXITa. Posebnu ekslkuzivu daje činjenica da će izdanje Warriors Dance na EXITu biti jedino izdanje ovog festivala na europskom tlu u 2013. godini - izjavio je Ivan Milivojev, jedan od osnivača EXIT festivala.

Poslije dva nastupa koji su proglašeni kao jedni od najboljih u povijesti EXITa, The Prodigy dolaze u sasvim novom izdanju, u okviru putujućeg festivala Warriors Dance, praćeni velikim brojem vrhunskih izvođača i scenografijom koja ima za cilj dočarati slobodu duha i napraviti pozornicu za audio-vizualni doživljaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Warriors Dance donosi eksplozivnu mješavinu jakih beatova i žestokih gitara, izvanvremenske dance hitove grupe The Prodigy i fuziju glazbenih pravaca koji dižu atmosferu do vrhunca i dalje, čineći ga jedinstvenim festivalskim iskustvom.  Cijela tvrđava će biti dekorirana urbanim umjetničkim instalacijama i stotinama Warriors Dance zastava koje će najaviti i dati podlogu nadolazećem spektaklu.

Od domaćina Warriors Dance-a se očekuje da izvedu sve hitove koji su obilježili njihovu karijeru, poput „Firestarter“, „Smack My Bitch Up“ i „Voodoo People“, ali i pjesme s najnovijeg albuma koji nosi radni naziv „How To Steal A Jet Fighter“.

Uz The Prodigy, na glavnoj pozornici EXITa nastupit će i DJ Fresh koji sa svojim bendom koji predstavlja jednu od najtraženijih festivalskih atrakcija ovog ljeta. 

EXIT s ponosom predstavlja i nastupe sastava South Central, kao i legendi domaće scene, grupe Eyesburn. South Central duguju svoj planetarni uspjeh Liamu Howlettu koji im je uputio poziv za suradnju vidjevši njihov performans. Iza sebe imaju koncerte uz The Prodigy, Rage Against The Machine i Pendulum, kao i remikse za DJ Fresha, Steve Aokija i, naravno, The Prodigy. Eyesburn su oduševili svoju široku bazu fanova povratkom na scenu poslije duže pauze i od njih se očekuje žestoka svirka. 

Krug izvođača će zatvoriti već najavljeni Feed Me, The Prototypes i Brookes Brothers, koji brane čast UKF Musica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu