Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
128 komentara

Thompson otkazao nastup za Oluju: Dogodine u Čavoglavama

Istaknuo je kako svoj nastup na taj dan nikad ne naplaćuje već ga poklanja pa tako ni nastup na Krbavskom polju ne bi bio iznimka. Problem su bili troškovi infrastrukture i druga potrebna tehnička sredstva

Foto: Miranda Čikotić, Goran Stanz/Pixsell
128 komentara

Marko Perković Thompson (52) objavio je na društvenim mrežama kako ipak neće održati koncert na Krbavskom polju za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Naglasio je kako će se proslava iduće godine vratiti u Čavoglave.

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

- Zbog velike simbolike kako Krbavskog polja, tako i Dana pobjede tu ideju ćemo realizirati nekom drugom prilikom kada za to smognemo snage. S obzirom na to da se radi o Krbavskom polju, dakle polju u pravom smislu te riječi, takva organizacija zahtijeva ozbiljne i zahtjevne infrastrukturne radove - napisao je pjevač i nastavio:

- Dogovor s obnašateljima dužnosti Županije, gradova i općina u Ličko-senjskoj županiji je bio da oni osiguraju neophodna sredstva kako bi se takva proslava mogla održati. Jasno je da to sve zahtijeva određena financijska sredstva.

MOLI U SVETOJ ZEMLJI Thompson hodočasti u Izraelu, a fra Ivo ga polijeva vodom...

Istaknuo je kako svoj nastup na taj dan nikad ne naplaćuje već ga poklanja pa tako ni nastup na Krbavskom polju ne bi bio iznimka. Problem su bili troškovi infrastrukture i druga potrebna tehnička sredstva koja se očito nisu uspjela srediti prije predviđenog koncerta u kolovozu. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Za Dan pobjede niti jedne godine nisam naplatio svoj nastup. Dakle, radi se o troškovima infrastrukture i drugih potrebnih tehničkih sredstava za održavanje tako velikog događaja, a ne o bilo kakvom mom honoraru - zaključuje glazbenik koji ove godine na Oluju neće nastupati jer je za to, kako kaže, već prekasno tražiti drugu lokaciju.

PERKOVIĆEVI DVORI Thompsona susjedi vide samo kad vješa zastavu za praznik...

Za kraj poduže objave napisao je kako se iduće godine 5. kolovoza 'fešta' u Čavoglavama. 

Foto: Robert Anic/PIXSELL/

- Vidimo se sljedeće godine, 2020., na proslavi u Čavoglavama! - jasan je Thompson. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message