Obavijesti

Show

Komentari 5

Thor pokazao vilu vrijednu 117 mil. kuna: Ima olimpijski bazen

Thor pokazao vilu vrijednu 117 mil. kuna: Ima olimpijski bazen
20

Vila ima teretanu, prostoriju za batlera, kamin, sobe za presvlačenje, bazen od metara, vanjsko igralište i walk-in ormari u spavaćim sobama, spremnik za vodu od 20 tisuća litara i dodatne ulaze za vatrogasna vozila

VIDEO

Glumac hit filmova 'Avengers' i 'Thor', Chris Hemsworth (35) i  supruga Elsa Pataky (42) prije pet godina kupili su kuću izgrađenu u balijskom stilu za više od 45 milijuna kuna u australskom Byron Bayu.

No nju su odlučili srušiti i na istom zemljištu veličine 4,2 hektara počeli graditi novu, mega-luksuznu vilu vrijednu čak 117 milijuna kuna. Izgradnja velebnog doma nedavno je završena, a Chris i Elsa od samih početaka se suočavaju se s brojnim kritikama lokalnog stanovništva koji ga uspoređuju sa zgradama šoping centara, hotelima pa čak i lokalnom zračnom lukom.

- 'Ružno je za vidjeti tako nešto izgrađeno iz pohlepe i potreba hvalisanja. Za ovako nešto u  Byron Bayu nekada nije bilo mjesto',  'Tužni znak koji je ovdje samo zbog političkih razloga' - samo su neki su od negativnih komentara na društvenim mrežama.

No, Chris i njegova obitelj ne obaziru se to, jer će se kroz nekoliko dana useliti u novu vilu. Na krovu vile nalazi se 50 metara dugačak bazen, čija se cijena procjenjuje na 2.6 milijuna kuna, unutrašnjost vile ukrašene je ogromnim muralom vrijednim 650 tisuća kuna, a račun uređenja njezina okoliša doseći će 3.2 milijuna kuna. Chris je na društvenoj mreži pokazao jedan dio kuće. Naime, Muralom se pohvalio na profilu društvene mreže. 

Prije preseljenja u Byron Bay, obitelj Hemsworth živjela je u Malibuu, gdje su živjeli s kćeri Indije Rose (7) i  petogodišnjim blizancima Tristana i Sashe

Evo kako su se Chris i Scarlett uspjeli 'isklesati' za Avengerse
Evo  kako su se Chris i Scarlett uspjeli 'isklesati' za Avengerse

- U Los Angelesu djeca nisu nikamo mogla otići, a da ih ne prate kamere što je rezultiralo time da mi se kćer počela bojati fotografa - objasnila je svojevremeno Elsa.

Obožavatelji su se pitali kako je moguće da si Chris može priuštiti vilu, no filmske franšize u kojima je glumio su dobro prošle na kino blagajnama i prema Forbesu mu donijele zaradu od 596 milijuna kuna tijekom prošle godine.

- Ogromno je. Kao da su izgradili cijeli resort za odmor. Ima bazen na krovu sa spa zonom, pet spavaćih soba, veliku vanjsku i unutarnju kuhinju i garaže s četiri parkirališna mjesta. Također, imaju kino dvoranu, sobu za masažu, saunu, sobe za igru ali i takozvanu 'mud room', za što nisam nikad prije ni čuo - izjavio je Jason Natoli, građevinski radnik specijaliziran za renovaciju luksuznih domova iz Sidneyja za Daily Mail. 'Mud rooms' služe kao sporedni ulazi u ormare s kaputima, cipelama i stvarima za odlaganje poput bicikala i daski za surfanje koje se često iznose i unose u kuću.

Avengers: Endgame World Premiere - Los Angeles

U vili se također nalaze teretana, prostorija za batlera, kamin, sobe za presvlačenje, vanjsko igralište za djecu i walk-in ormari u spavaćim sobama. Obzirom na to da je okružena gustom šumom i zelenilom, sigurnosni propisi zahtijevali su nabavku spremnika vode od 20 tisuća litara i dodatne ulaze za navalna vatrogasna vozila.

Slavni glumac povezao stopera svojim privatnim helikopterom
Slavni glumac povezao stopera svojim privatnim helikopterom

- Moj san je bio živjeti okružena prirodom i životinjama. Na ovom mjestu stvarno se može uživati u životu - izjavila je Elsa za Harpers Bazaar u svibnju.

GQ Men of the Year Awards 2018

Podsjetimo, Chris je početkom lipnja objavio vijest kako se iz svijeta glume povlači na jedno duže vrijeme čime je rastužio brojne obožavatelje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...