Show

Komentari 4

Timberlake se ispričao Britney Spears i Janet Jackson: Znam da sam pogriješio, poštujem ih...

Timberlake se ispričao Britney Spears i  Janet Jackson: Znam da sam pogriješio, poštujem ih...

Pjevač je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku

Pjevač Justin Timberlake (40) na Instagramu je objavio javnu ispriku bivšoj djevojci Britney Spears (39) i pjevačici Janet Jackson (54) rekavši da je zakazao u prošlosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Timberlake je progovorio nakon ovotjednih kritika na društvenim mrežama i u medijima zbog intervjua danog prije 20 godina u kojem je govorio o svom seksualnom životu sa Spears, kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca 'The New York Times Presents: Framing Britney Spears' o usponu i padu pjevačice. Dokumentarac je javnost podsjetio na Timberlakeove neumjesne medijske istupe u kojima je na vulgaran način govorio o njihovu seksualnom životu.

Timberlake i Spears bili su u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002. Pjevačica je svojedobno rekla da je u trenutku kada je stupila u vezu s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom.

Timberlake je međutim u intervjuu, na vrlo ružan način, otkrio da su on i pjevačica tijekom veze imali spolne odnose te je napisao pjesmu 'Cry Me a River' u kojoj je implicirao da ga je prevarila u vezi.

Timberlakea također godinama prate optužbe da nije preuzeo dovoljnu odgovornost za događaj kad je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku. 

- Konkretno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer se brinem i poštujem te žene i znam da sam pogriješio... Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zakazao i imao koristi od sustava koji odobrava mizoginiju i rasizam - napisao je među ostalim.

Glazbenik, koji je trenutačno  u braku s glumicom Jessicom Biel (38), rekao je da mu je žao što o tome nije prije progovorio. Osobne poslove Britney Spears od 2008. kontroliraju skrbnici koje je odredio sud.

Najčitaniji članci