Obavijesti

Show

Komentari 4

Timberlake se ispričao Britney Spears i Janet Jackson: Znam da sam pogriješio, poštujem ih...

Timberlake se ispričao Britney Spears i  Janet Jackson: Znam da sam pogriješio, poštujem ih...
5

Pjevač je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku

VIDEO

Pjevač Justin Timberlake (40) na Instagramu je objavio javnu ispriku bivšoj djevojci Britney Spears (39) i pjevačici Janet Jackson (54) rekavši da je zakazao u prošlosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

Timberlake je progovorio nakon ovotjednih kritika na društvenim mrežama i u medijima zbog intervjua danog prije 20 godina u kojem je govorio o svom seksualnom životu sa Spears, kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca 'The New York Times Presents: Framing Britney Spears' o usponu i padu pjevačice. Dokumentarac je javnost podsjetio na Timberlakeove neumjesne medijske istupe u kojima je na vulgaran način govorio o njihovu seksualnom životu.

Timberlake i Spears bili su u vezi oko tri godine prije nego što su se naglo razišli 2002. Pjevačica je svojedobno rekla da je u trenutku kada je stupila u vezu s Timberlakeom bila djevica te da djevičanstvo želi izgubiti u braku s voljenom osobom.

Timberlakea 'napadaju' zbog Britney: On je glavni negativac
Timberlakea 'napadaju' zbog Britney: On je glavni negativac

Timberlake je međutim u intervjuu, na vrlo ružan način, otkrio da su on i pjevačica tijekom veze imali spolne odnose te je napisao pjesmu 'Cry Me a River' u kojoj je implicirao da ga je prevarila u vezi.

Timberlakea također godinama prate optužbe da nije preuzeo dovoljnu odgovornost za događaj kad je tijekom poluvremena Super Bowla 2004. za vrijeme nastupa u jednom trenutku s Jacksonina kostima otkinuo komad tkanine i otkrio joj nakitom djelomično pokrivenu desnu dojku. 

- Konkretno se želim ispričati Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer se brinem i poštujem te žene i znam da sam pogriješio... Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zakazao i imao koristi od sustava koji odobrava mizoginiju i rasizam - napisao je među ostalim.

Glazbenik, koji je trenutačno  u braku s glumicom Jessicom Biel (38), rekao je da mu je žao što o tome nije prije progovorio. Osobne poslove Britney Spears od 2008. kontroliraju skrbnici koje je odredio sud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama