Obavijesti

Show

Komentari 0

Tko će biti posljednji finalist u utrci za prestižnu Cesaricu?

Tko će biti posljednji finalist u utrci za prestižnu Cesaricu?

Počelo glasovanje za novih pet hitova u utrci za Cesaricu, što je ujedno i posljednji hit koji će ući u finale natjecanja za ovu prestižnu nagradu publike za hit godine

VIDEO

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za pjesme:

Ćiribu ćiriba - Domenica
Dunavom - Željko Bebek
Lipa - Jure Brkljača
Moja lipa - Vojko V
Pomiče se sat - Mia

Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme 'Kad sam s tobom ja' svojim vedrim duhom pridobila je brojne obožavatelje. Ubrzo je postala miljenica publike, ali i uzor mnogih djevojaka, koje se mogu poistovjetiti s ljubavnom tematikom njezinih pjesama. Nakon hitova 'Vidi se iz aviona', 'Ljubavna limunada', 'Baš baš' i 'Nema te svit', predstavila je svoj novi singl 'Ćiribu ćiriba', ujedno četvrti po redu ove godine koju će pamtiti i po izlasku svog prvog albuma.

Ugođaj i zvuk pjesme drugačiji su od njezinih prijašnjih hitova pa je tako ovom baladom predstavila i svoju ozbiljniju, emotivnu stranu. To čini svojevrsnu prekretnicu njezine karijere, radi čega joj je ova pjesma vrlo posebna. Domenica je otkrila kako je odmah znala da je ovaj singl upravo za nju. Tekst i glazbu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a predstavljen je i video spot za čiju je produkciju zaslužan dvojac Sestrice

- Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku, izjavila je pjevačica.

Stih “Da me bar zavoliš, koliko me ne voliš” iz najnovije pjesme 'Dunavom', legendarnog Željka Bebeka, ući će vam odmah u uho.

Iza prekrasne balade stoji autorski dvojac Branimir Mihaljević i Neno Ninčević koji su napisali neke od Bebekovih najljepših pjesama, uključujući veliki hit 'Ako voliš ovu ženu', jedini duet Bebeka i Olivera Dragojevića. Video spot u režiji Sandre Mihaljević sniman je na prekrasnim lokacijama parka prirode Kopački rit te na Dunavu kod Aljmaša. Spot gotovo filmskim prikazom opisuje dan jednog alasa.

- Ovo mi je bilo jedno od najljepših snimanja u životu. Nakon što smo završili sa snimanjem još sam danima bio pod dojmom prekrasne plovidbe po Dunavu, rekao nam je Željko.

'Ne postojim kad nisi tu' i zapažen uspjeh na Dori, bili su najava njihove zajedničke suradnje. Mladić od kojeg se očekuju najveća postignuća, koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, Jure Brkljača pripremio je novu glazbenu poslasticu. Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva 'Lipa', nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički izlet u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

- Jednom prigodom, preslušavajući zajedno Rusove instrumentale, ova mi je skladba odmah ušla u uhu. Bila je to ljubav na prvo slušanje, kazao je Jure.

Dajte mu njegovu lipu, dajte mu njegovu kunu, dajte mu njegovog slavuja – Vojko s Wall Streeta broji samo paricu, druži se s knjigovođom i bankaricom. Buraz mu je Juraj Dobrila, frend mu je Ivan Mažuranić, ali mu je frend i genijalni Rino Barbir, redatelj nagrađen Porinom za 'Ne može' koji potpisuje i ovaj spot.

'Moja lipa' prvi je singl s novog albuma 'Dvojko' koji je u pripremi. Još uvijek aktualni album 'Vojko' s hitovima 'Ne može', 'Kako to', 'Pasta Italiana' i 'Zovi čovika' pokorili su regiju, a nastavak priče stigao je u najbolje vrijeme, kad Vojko na vagi i u banci ima 100 kila. “Moja lipa” – Vojko je gorila!

 

Mia Dimšić jedna je od najpopularnijih hrvatskih izvođačica čiji su album prvijenac nagrađeni sa sedam nagrada Porin. Na radost svih njezinih obožavatelja, treći studijski album 'Sretan put' u prodaji je od polovice prosinca, a singl 'Pomiče se sat' dio je novog albuma.

- To je definitivno jedna od balada koja govori o rastancima, novim počecima… Jednostavno moj osobni osvrt na moje preseljenje, nekakve nove odnose, završetak starih priča, rekla je Mia

Glazbu i tekst potpisuju Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a aranžman Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Za singl je predstavljen i video spot u režiji Borisa Sekulića.

Mia Dimšić ove je godine, temeljem glasova publike, osvojila već jednu nominaciju za Hit godine i ušla u finale s pjesmom 'Sva blaga ovog svijeta' otpjevanom u duetu s Markom Toljom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac