Obavijesti

Show

Komentari 0

Tko je maneken koji ljubi ženu s najljepšim tijelom? Upoznali su se online, zbog nje se i preselio

Tko je maneken koji ljubi ženu s najljepšim tijelom? Upoznali su se online, zbog nje se i preselio
1

Kelly i Jeremy upoznali su se 2014. godine putem društvenih mreža, u vezi su bili od 2015. godine, a 2021. godine ju je maneken zaručio

Manekenka Kelly Brook (43) proglašena je ženom s najljepšim tijelom, a tu titulu nosi već godinama. Kelly je progovorila o ovoj temi te rekla kako se tek u ovim godinama počela osjećati ugodno u svojoj koži. Prije je bila mršavija, ali već tada je govorila da nije sretna u svojoj koži. Njenom samopouzdanju pripomogao je i brak s manekenom Jeremyjem Parisijem (38), s kojim se vjenčala prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kelly i Jeremy upoznali su se 2014. godine putem društvenih mreža, u vezi su od 2015. godine. 2021. godine Jeremy kleknuo.

Kelly Brook ima najljepše tijelo na svijetu: Pogledajte kako je izgledala prije desetak godina
Kelly Brook ima najljepše tijelo na svijetu: Pogledajte kako je izgledala prije desetak godina

Vjenčali su se u Italiji, a kiša im je pokvarila planove za raskošno vjenčanje. Trebali su se vjenčati vani, ali su zbog lošeg vremena ceremoniju održali u talijanskom 'Torre di Cicerone'. Na vjenčanju im se pridružila i slavna zvijezda Kylie Minogue

Kelly je već godinama poznata, a situacija nije drugačija ni s njenim suprugom. Talijanski model popularan je na društvenim mrežama, a i uspješan je u svojoj karijeri. 

Jeremy Parisi rođen je 26. svibnja 1985. godine u Francuskoj. Većinu života proveo je tamo, a onda se preselio u Englesku kako bi živio sa svojom djevojkom. Osim kao model, Parisi je poznat i po ulogama u serijama 'Versailles' te 'Marie and the Misfits'. Pojavio se i na nekoliko naslovnica časopisa, uključujući magazin 'Guy Candy'. Jeremy se bavi i sportom te je vrlo uspješan u judu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'JEDAN SLUŠATELJ ME ZALIO PIVOM DOK SAM PJEVAO OLIVERA'