Obavijesti

Show

Komentari 30

Tko je Velina? Njen cro dance hit nekoć je tresao estradu, a ona trese Zagreb aferom 'Kućice 2'

Tko je Velina? Njen cro dance hit nekoć je tresao estradu, a ona trese Zagreb aferom 'Kućice 2'

'Sherry, sherry' ostao jedini hit Veline Oršolić, a estradu je napustila jer je trebala glumiti nekog drugog, što joj nikako nije odgovaralo. Zbog promjene imidža danima je plakala

Poduzetnica i jedan od ključnih aktera afere Kućice 2, Velina Oršolić (41) u dobi od samo 16 godina pokorila je CRO dance scenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa ...

Otpjevavši 'Sherry, sherry', lako pamtljivim i pomalo neprimjerenim stihovima zarazila je naciju. Rijetki su bili tadašnji osnovnoškolci koji na svojim zidovima nisu imali barem jedan Velinin poster istrgnut iz popularnih tinejdžerskih časopisa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

No Velini je 'Sherry, sherry' ostao jedini hit. Showbiz je napustila jer je trebala biti nešto što nije, ispričala je za Story. Nisu joj odgovarali imidž i stil glazbe. Stoga se unatoč golemom uspjehu, prestala baviti glazbom u kojoj je završila slučajno. 

Iza njezina pojavljivanja na sceni leži gotovo filmska priča. Naime, tadašnji ju je menadžer otkrio na kiosku dok je kupovala časopis. 

- I danas se sa svojim prijateljima od srca isplačem od smijeha kada vidim spot na YouTubeu. To su bila interesantna vremena i puno sam naučila o sebi u toj fazi odrastanja - ispričala je Velina. 

Velinina obitelj na Mirogoju posluje 30 godina: Šegota joj je riješio kućice i spasio biznis
Velinina obitelj na Mirogoju posluje 30 godina: Šegota joj je riješio kućice i spasio biznis

Priznala je da je zbog frizure i plave boje kose danima plakala jer to nije bio njen izbor. 

- Imala sam dugu smeđu kosu koju do tada nikada nisam bojala. I kad se sve to dogodilo, uzeli su me i posjeli, pokazali fotografiju Claudije Schiffer i rekli – takvom ćemo te napraviti. Bacili su mi kosu u hidrogen i od mene napravili ‘žutog kanarinca’. Tjedan dana sam takva ‘žuta’ plakala. Meni je to bio šok - prisjetila se se.

Velina se svojedobno bavila klizanjem i modnim dizajnom, a ima i kozmetički brend koji je nazvala po kćeri Evi Mariji koju je rodila na Karibima. 

Davor Višnjić/Pixsell

POGLEDAJTE I: