Show

Komentari 0

Tom Holland iskreno: 'Osjećao sam se grozno i povratio sam čak, ali sve je to sada iza mene'

Tom Holland iskreno: 'Osjećao sam se grozno i povratio sam čak, ali sve je to sada iza mene'

Glumac se ranije u karijeri često osjećao uplašeno i nervozno, što ga je na kraju  'kočilo' i u ostvarivanju ciljeva. No, nakon savjeta glumice i prijateljice, napokon zna kako se uspješno nositi s time

Britanski glumac Tom Holland (25) najpoznatiji po ulozi Spider-Mana, neustrašivog superheroja koji svojom snagom, ali i mudrošću pobjeđuje 'strašne zlikovce' priznao je sa čime se zapravo morao boriti u stvarnom životu te kako je to uspio pobijediti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, prilikom Intervjua za GQ magazin, Holland je ispričao kako se ranije u karijeri često osjećao uplašeno i nervozno, što ga je na kraju  'kočilo' i u ostvarivanju ciljeva. No, nakon savjeta glumice Elizabeth Olsen (32) napokon zna kako se uspješno nositi s time.

 - Dala mi je nevjerojatan savjet: 'Ne' je puna rečenica, 'Ne' je dovoljno - priznao je Tom te nadodao kako mu je to novi životni moto.

Naime, glumac se dugo borio sa anksioznošću i samopouzdanjem. Ispričao je kako je tijekom jedne press konferencije u Kini dobio napadaj tjeskobe nakon kojeg je jednostavno morao otići.

- Bio sam pod velikim pritiskom zbog posla, to je bio prvi put da sam se potpuno raspao - nadodao je.

No, uspio je u potpunosti promijeniti način razmišljanja, pa tako sada i na potpuno negativne stvari gleda puno pozitivnije i sa nekim izlazom.

-  Kao dijete dobio sam savjet koji mi je na kraju i puno pomogao, a to je da razmišljam o nervozni isto kao i o uzbuđenju - ispričao je.

Podsjetimo, Holland je trenutno u vezi sa američkom glumicom Zendayom (25) koja je nedavno također progovorila o čestom osjećaju straha i nervoze.

Spider-Man No Way Home Photocall - London

Najčitaniji članci