Obavijesti

Show

Komentari 42

Toni i Renata srednjoškolske su ljubavi, a skladni brak Kukoča traje već dugih 35 godina...

Toni i Renata srednjoškolske su ljubavi, a skladni brak Kukoča traje već dugih 35 godina...
5

Upoznali su se još kao tinejdžeri, a zajedno su dobili dvoje djece, sina Marina i kćer Stelu. Obitelj još od 1993. živi u Chicagu, a svake godine dolaze posjetiti rodni Split

VIDEO

Toni Kukoč (52) i supruga Renata (52) zajedno su pohađali kemijsku srednju školu, gdje se rodila ljubav koja traje još i danas. Tonija je Renata podržavala cijelu karijeru, a uz njega je bila i nedavno kad je dobio čast postati dio Košarkaške kuće slavnih, kao peti Hrvat kojem je to uspjelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Toni Kukoč ulazi u NBA kuću slavnih 01:18

Toni je košarku počeo igrati sa samo 17 godina, a u to vrijeme talente su treneri nalazili sami. Kukoča su otkrili na jednoj splitskoj plaži pa su ga zvali na trening. Tad je još išao u srednju školu, a isti razred pohađala je i njegova današnja supruga Renata. 

Split: Toni Kukoč sa suprugom Renatom prošetao rivom

U intervjuu iz 1990. za časopis Ćao ispričao je kratko o svom tadašnjem ljubavnom životu, kad je imao samo 22 godine:

- Kao klinac?! Pa, da budem iskren, to me tada baš i nije pretjerano zanimalo. Točnije, zanimale su me djevojke - i tada i sada - ali mora se priznati da je sve bilo mnogo, mnogo drukčije... Doduše, sad sam malčice pod bravom, tj. imam djevojku, a kad se to kaže, onda i sami znate koliko je sati... (smijeh) - prenosi T portal.

Kukočev prvi trener: Zvali smo ga Noga, a jedan je igrač bio još veći talent od Rađe i Tonija...
Kukočev prvi trener: Zvali smo ga Noga, a jedan je igrač bio još veći talent od Rađe i Tonija...

Kukoč je također ispričao da se nekad znao prije utakmice posvađati s Renatom, pa da je nakon toga još i bolje igrao.

Renata i Toni dobili su najprije Marina (27), a zatim u Chicagu i Stelu (23), koji su oboje uspješni mladi ljudi. Stela radi u jednoj školi, a Marin kao programer. Supruga Renata je zaposlena u dekoraterskoj trgovini. 

- Da se mene pitalo, ja bih otišao, no djeca su se vezala za školu i školske prijatelje pa sam, zapravo, više od pola života proveo u Chicagu. Naša djeca Marin i Stela sada su odrasli i zaposleni ljudi. Stela ima 23 godine i radi kao profesorica u jednoj školi za djecu s posebnim potrebama, a završit će psihologiju. Marin je 27-godišnjak koji radi kao programer, a supruga radi u jednoj dekoraterskoj trgovini. Ja bih u Splitu možda i mogao provesti četiri-pet mjeseci, ako bi Bullsi ispadali iz doigravanja, no ne želim biti pet mjeseci odvojen od djece - rekao je Toni za Večernji list.

Na nedavnoj ceremoniji uz Tonija je bila njegova obitelj, a na pozornici se fotografirao s djecom.

- Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku, mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas, mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te - rekao je Toni na svečanoj ceremoniji.

Toni trenutno radi kao posebni savjetnik vlasniku Chicago Bullsa, Jerryju Reinsdorfu (85).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S TEREZOM KESOVIJOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao