Show

Komentari 68

Tony Cetinski se pita: 'Biti svoj i otkazati koncerte pa uskratiti bendu za kruh ili ipak popustiti?

Tony Cetinski se pita: 'Biti svoj i otkazati koncerte pa uskratiti bendu za kruh ili ipak popustiti?

Popularni pjevač našao se u dilemi. Kako su se epidemiološke mjere ponovno postrožile, a velika okupljanja kao što su koncerti zahtijevaju potvrde o cijepljenju, ne zna treba li misliti na sebe ili druge

Pjevač Tony Cetinski (52) na Facebooku je podijelio sa svojim obožavateljima da ima 'dilemu razuma'. Naime, kako i svi glazbenici koji nisu imali konzistentne nastupe zbog pandemije, zabrinut je zbog pooštravanja epidemioloških mjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ostati svoj i otkazati koncerte tj. uskratiti svom bendu da nakon godinu i više dana napokon nastupima zarade svoj kruh, jer se na dogovorenim koncertima uvjetuje publici i organizatorima mjerama i apsurdnim potvrdama ili pasti na ispitu svojeg ja i odraditi dogovorene koncerte - napisao je Cetinski.

'Misli na sebe i svoje ili misli na druge' pitao je uzrujani glazbenik i pitao svoje obožavatelje za savjet.

Njegovi fanovi brzo su mu rekli da napravi onako kako misli da je najbolje, a mnogo njih reklo je kako nisu cijepljeni niti planiraju to napraviti.

- Ako se to kosi s vašim ja, onda ne odustajte od istog! - poručio mu je jedan od komentatora.

Ubrzo nakon svoje prve objave, Cetinski je objavio kako je 'odluka pala'.

- Nitko od nas u našem poslu nije od jučer pa tako nećemo dozvoliti da se glazba/muzika uguši preko noći i da nas se vrati u svoje krletke/domove te da radimo online. Dakle na naše koncerte su svi dobrodošli, bez podjela na ove i one i dok je tako bit će i nas - napisao je pjevač.

- Glazba/muzika je tu da se narod druži i da svima bude lakše ali ponavljam, bez predrasuda i podjela. Za slobodu izbora ćemo ustrajati i boriti se do kraja! Ako ćemo dozvoliti da nas dijele na cijepljene i necijepljene onda nije samo glazba ugušena nego i naši životi u kojima je sloboda temelj! Volimo vas i vidimo se na koncertima gdje se poštuju ljudi i gdje nema podjela - poručio je Cetinski.

Mnogi su ga obožavatelji podržali, a u komentarima svoje objave Tony je poručio da se svi u slučaju upita oko covid-putovnice 'izbore za svoju slobodu i pravo izbora'.

Napisao je kako ne može sam 'glavom kroz zid', ali da je spreman 'biti na ulazu i izboriti se za ulaz'.