Obavijesti

Show

Top 10 stvari koje će vaše ljeto učiniti nezaboravno zabavnim

Top 10 stvari koje će vaše ljeto učiniti nezaboravno zabavnim

Lijepo se vrijeme vratilo i ekipa se lagano seli na more. Izgaraš od želje da dodatno zapališ atmosferu i provedeš nezaboravno ljeto? Donosimo ti 10 zmajskih ideja kojima ćeš sigurno zakuriti zabavu u ekipi! Odaberi svoju Zmajsku opciju i kreni s fleksibilnom zabavom!

VIDEO

1. Plutajući stol za stolni tenis - bili na bazenu ili moru, uvijek ga možete postaviti i s ekipom baciti ležernu partiju. Gdje god bili...

Floating ping pong table: http://fave.co/28JiG1T

Posted by Buy Me That on Tuesday, 21 June 2016

2. Čaša za plažu: jedna od najboljih stvari ikad! The Beach Glass stoje uspravno u pijesku, travi i snijegu. I one plutaju!

Memorial Day at the beach, pool or park? Don't forget The Beach Glass! Big Sale Now at http://www.thebeachglass.com

Posted by The Beach Glass on Wednesday, 25 May 2016

3. Pixelstick: tople ljetne noći postaju još bolje uz dobru ekipu i skoro dva metra visok alat za slikanje sa svjetlošću s kojom možete stvoriti lude pozadine.

 4. 'Prebacivač' vina: Dvoslojna izolacija pomaže u održavanju idealne temperature i održava vino hladnim. Savršeno za druženja oko bazena i u njemu, party na plaži ili u kampu. Nema više slomljenog stakla i možete hodati bosi!

5. Vatra, kampiranje, plaža, roštilj i punjač mobitela: sve u jednom. Malo roštilja, malo romantične vatrice na plaži i za kraj - punjač mobitela kako biste mogli nazvati prijatelje da vam se pridruže ili vidjeti gdje su ako su sve druge opcije propale.

Turn fire into electricity using only the sticks and twigs around you. (photo: MarkSkovorodko.com)

Posted by BioLite on Monday, 5 October 2015

6. Hladite pivo i budite ekološki svjesni: i to je moguće uz pametni izum koji ne treba struju za rad. Nađite neko skriveno mjesto, iskopajte rupu u koju ćete jednostavno zakopati cilindrični sustav hlađenja i neka se pivo ohladi na ekološki prihvatljiv način. Kad želite pivo, ručicom pošaljete jedno do vrha. I zabava može početi.

eCool, Underground Beer Cooler more details -> http://bit.ly/TTHDyg a beer cooler for the environmentally conscious!

Posted by Bless this Stuff on Wednesday, 28 May 2014

 7. Šator koji će zauvijek promijeniti kampiranje: moderne kućice na drvetu koje vas mogu odvesti kamo god poželite. Nevjerojatan novi način na koji vi i vaši prijatelji možete doživjeti prirodu. I druženje pod zvjezdanim nebom.

Incredible floating Tensile Tree Tents. See more: http://tentsiletreetents.com.au

Posted by Home Beautiful Magazine Australia on Monday, 23 February 2015

8. Kartonski projektor za pametne telefone: odlično, odlično, odlično! Genijalna stvar za zabavu kad vam je dosta izlazaka i jednu noć želite provesti u dobrom društvu s kokicama u ruci. A možda i pustiti par smiješnih videa. Vaš izbor...

Cardboard Smartphone Projector http://buff.ly/1mRE1UP

Posted by VR-Zone on Friday, 15 August 2014 

9.  Najcool ljeto ikad: USB punjač, hladnjak, otvarač za boce, blender, tanjuri, nož... Uz najcool hladnjak spremni ste za ludu zabavu bilo gdje. Kokteli su gotovi za čas posla, a ujutro možete napraviti smoothieje kako biste se oporavili. Što vam još treba? Osim možda...

10. Kriške pizze za plutanje u bazenu:jednostavno zato što je cool! I možete je imati. I spojiti više kriški u jednu cijelu fiiiinu pizzu.

Pizza Slice Pool Float (http://amzn.to/1NYE9Ex)

Posted by Yup, That Exists on Friday, 17 April 2015

Što čekate, odmah nazovite frendicu i recite joj da ste spremne za ljetooo! A vi dečki? Pametan telefon i na net, javite ekipi što ste našli!

Uz Zmaju pržiš kako ti želiš - odaberi opciju koja ti najbolje odgovara i zaštiti se od dosade i zmajskih vrućina! Onima koji se znaju zanijeti u zabavi po zmajskim vrućinama preporučujemo zaštitni faktor 4000!

VOLIŠ KURIT ZABAVU? ODABERI SVOJ FAKTOR!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići