Obavijesti

Show

Komentari 33

Tori podivljala, a obitelj zvala policiju: 'Agresivna je i opasna'

Tori podivljala, a obitelj zvala policiju: 'Agresivna je i opasna'
7

Zvijezda 'Beverly Hillsa' zvala je policiju u srijedu navečer jer je mislila da je joj netko provaljuje u kuću. U idućem pozivu rekla je da se zabunila. U četvrtak ujutro, doživjela je živčani slom

VIDEO

Agresivna je i opasna, rekao je netko iz glumičine obiteljske kuće u Los Angelesu policiji. 

Tori Spelling (44) je, piše TMZ, u četvrtak 1. ožujka doživjela živčani slom. Policija se zadržala nekoliko sati u njenoj obiteljskoj kući. Nije poznato tko je zvao policiju. 

Bivša zvijezda 'Beverly Hillsa 90120', teen serije koja se emitirala devedesetih godina, dan ranije je sama zvala 911, tvrdeći da joj netko provaljuje u kuću. No u idućem pozivu rekla je da se 'zabunila' te da joj je samo suprug Dean McDermott (51) došao kući. Nakon toga, izašla je u provod s reality zvijezdom Corinne Olympios. 

Tori je 2013. pred kamerama spašavala brak sa suprugom, nakon što joj je priznao da ju je prevario. U realityju 'Tori & Dean: Inn Love', bivša glumica rekla je da je brak spasila zbog svoje djece. U ožujku, Spelling je rodila peto dijete, dječaka Beaua. 

- On je prvo dijete koje smo odgajali uz ljubav i komunikaciju - izjavila je Tori, koja uz Beaua ima i djecu Liama (10), Stellu (9), Hattie (6) i Finna (5). S Deanom je u braku od 2006., a par je rekao da želi još 'barem' jedno dijete.

 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Njen otac, producent 'Beverly Hillsa', Aaron Spelling, umro je 2006. u 84. godini, a Tori je ostavio 800.000 dolara. Ostatak svog bogatstva teškog 600 milijuna dolara ostavio je svojoj supruzi. Njena majka Candy (71) rekla je da Tori 'divljački' troši, a odbijala joj je platiti dugove koji su joj se nakupili na kreditnim karticama. Torina majka kćerinoj obitelji plaća namirnice i školarinu za djecu. 

Osim toga, Tori je lani proglasila bankrot kada joj je država 'sjela' na račune jer nije plaćala porez. Navodno joj je najteže palo što je morala prestati ići na redovno tretmane botoksom. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje