Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Tošin intervju prije smrti: Moja želja je da budem kao i ostali...

Želio bih se malo trgnuti od svega, ali ne mogu.Mašinerija me je stavila, kako to kažu, u 'bubanj' i gotovo. Nema povratka. Tražim povratak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, rekao je tada Proeski

Foto: Youtube/screenshot
8 komentara

Samo jedan dan prije smrti, Toše Proeski ni ne sluteći odradio je svoj posljednji intervju. Nakon toga sjeo je u terenac s vozačem Georgijem Georgijevim i menadžericom Ljiljanom Petrović te krenuo za Zagreb. U svom posljednjem intervjuu, Proeski je iskreno razgovarao o sebi. Objasnio je da najviše koncerata i nastupa ima u Hrvatskoj. Pjevač, za kojeg svi koji su ga poznavali kažu da je bio anđeo na zemlji, još jednom je pokazao skromnost. Na svakom koncertu, priznao je, imao je svoj mali ritual. Tada bi javno pozdravio mamu, tatu i prijatelje.

- Želio bih se malo trgnuti od svega, ali ne mogu.Mašinerija me je stavila, kako to kažu, u 'bubanj' i gotovo. Nema povratka. Tražim povratak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, od skidanja šminke, pakovanja. Svega mi je 'do ovdje' Smeta mi sve. Želim, a ne mogu otići na večeru ili trgovinu - otkrio je tada Toše. Mnogi su komentirali kako je izgledao iscrpljeno, a neki su otišli i korak dalje te pisali kako je pjevač tog dana i naslutio tragediju. 

Proeski | Autor: Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Makedonskoj legendi, posljednje riječi ispred kamera bile su o tome kako samo želi biti normalan. Prema pričama mnogih prijatelja, Proeski je uvijek bio skroman čovjek kojeg slava nikada nije promijenila. 

- Šetao sam ispred izloga i shvatio da više od sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao sebi: 'Ovo mi se sviđa, ući ću u trgovinu'. Mislite da ne želim? Želim. Kao i svi normalni ljudi - rekao je. 

Foto: Instagram/orijent

Prema mnogima, najteže je gledati dio razgovora u kojemu Toše govori o svojim planovima. Otkrio je da se nada kako će u budućnosti izdati album popularnih arija u modernom aranžmanu. Najveći prioritet bilo mu je diplomirati na Muzičkoj akademiji. Nažalost, sve su to stvari koje nikad neće napraviti.  Foto: Youtube/screenshot

Naši partneri pišu
Message