Show

Komentari 2

Tragično izgubila supruga, a sreću odlučila pronaći u showu

Tragično izgubila supruga, a sreću odlučila pronaći u showu

Iako je rođena na drugom kraju svijeta, ekonomistica je odlučila započeti studiranje u Hrvatskoj. Na Cavtatu je upoznala supruga s kojim je dobila dvoje djece

Jedna od kandidatkinja nove sezone showa 'Ljubav je na selu' je ekonomistica koja živi u Čileu, Darinka Ljubica Goravica Green (52). Srodnu dušu odlučila je pronaći u televizijskom showu s obzirom na to da ne želi ostarjeti sama. No, Darinkina životna priča nije niti malo lagana. U tragediji je izgubila svog supruga Mišu, kojeg je upoznala u Hrvatskoj, prenosi RTL. 

Iako je rođena na drugom kraju svijeta, ekonomistica je odlučila započeti studiranje u Hrvatskoj. U Cavtatu je upoznala supruga s kojim je dobila dvoje djece. 

- Naše selo je bilo skoro izgorjelo, živjeli smo u izbjeglištvu, od humanitarne pomoći. Sve je bilo skupo - otkrila je Darinka u intervjuu za RTL. Kako kaže, život u Hrvatskoj joj je postao pretežak pa se s obitelji vratila u Čile. Nakon nekog vremena, život u Hrvatskoj je postao pretežak pa se Darinka s obitelji vratila u Čile. 

- Moj muž je gradio kuću, uključio je lampu, udarila ga je struja i dogodilo se što se dogodilo. U tom trenutku sam samo mislila na djecu i pokušala biti dobro zbog njih. Nije lako biti bez osobe koju si toliko volio, a moj Mišo je bio poseban tip, bio je najbolji - prisjeća se Ljubica koja je nakon tragedije bila u dvije duže veze, a sada se nada pronalasku ljubavi na selu. 

Najčitaniji članci