Show

Komentari 37

Transrodna sponzoruša u vezi s tri muškarca: Kupuju mi kuće

Transrodna sponzoruša u vezi s tri muškarca: Kupuju mi kuće

Njih trojica se ne poznaju, ali zajedno me financiraju. Za njih sam ja partnerica za razgovor, zabavu ili seks, govori Cluam Sutherland koja je od sponzora do sad dobila dva stana i trosobnu kuću u Melbourneu

Transrodna YouTuberica Cluam Sutherland (21) iz Australije na svojem kanalu podrobno opisuje kako izgleda njen život 'profesionalne sponzoruše'. Rodom iz Melbournea, Cluam ima čak tri stalna sponzora koji se nalaze na drugim krajevima svijeta. 

- Njih trojica se ne poznaju, ali zajedno me financiraju. Za njih sam ja partnerica za razgovor, zabavu ili seks - govori Cluam koja je od sponzora do sad dobila dva stana i trosobnu kuću u Melbourneu. Jedan sponzor živi u Švedskoj, a upoznali su se preko Snapchata. 

- Ne želi se susresti sa mnom. Zadovoljan je s tim da svoju trogodišnju vezu održavamo preko interneta. Ipak, nakon svega što mi je priuštio, rado bih ga upoznala - ispričala je Cluam. Drugi sponzor dolazi iz Japana, a Cluam ga je opisala kao seksi biznismenom. Čak ga je i nekoliko puta posjetila u Japanu. 

- Jako je opušten i provodimo vrijeme kako ja to želim - govori Australka. Zadnji sponzor živi u Melbourneu, a za razliku od japanskog biznismena je dosadan, govori Cluam. 

- Prilično je dosadan i svjestan je toga. Nedavno se razveo i održavajući vezu sa mnom pokušava ispuniti prazninu u životu. Prilično je nervozan zbog mog rodnog identiteta. Mislim da je muškarcima koje su cijeli život privlačile žene teško pomiriti se s tim da ih privlači transrodna osoba jer se boje osude - zaključuje Cluam koja na YouTube kanalu ima oko 200 tisuća pretplatnika. 

- Popularnost mi je porasla nakon što sam počela objavljivati detalje iz svog života sponzoruše. Čini se da su ljudi fascinirani mojim luksuznim životom i misterioznim muškarcima koji me uzdržavaju - kaže Cluam te priznaje kako je jako sretna i zahvalna što ima tri spomenuta sponzora. 

- Stalno idem u teretanu kako im ne bih dosadila. Svjesna sam da mi ništa ne duguju, da sam samo imala puno sreće - zaključila je. Po fotografijama na društvenim mrežama za pretpostaviti je kako je jedan od sponzora platio Cluam i povećanje grudi.  

PJEVAČICA NAPOKON PRIZNALA: Zaručnika nije ostavila zbog kolege, nego zbog ovog šokantnog razloga?

Najčitaniji članci