Obavijesti

Show

Komentari 30

Trebao je riskirati: Student se kući vraća sa 125 tisuća kuna

Trebao je riskirati: Student se kući vraća sa 125 tisuća kuna
5

Na putu do 125.000 kuna Josip je naišao i na nekoliko problema. Već na sedmom pitanju zamolio je pomoć publike. Najčešće je parcijalna, ali može biti totalna, anularna i hibridna

VIDEO

Student 5. godine Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, Josip Buklijaš kući se vraća s vrtoglavih 125.000 kuna. Naime, Josip je u večerašnjoj emisiji otvorio je 13. pitanje za 250.000 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

03:59



Trinaesto pitanje koje je glasilo  jesu li Hokkaido i Honshu, Honshu i Shikoku, Shikoku i Kyushu ili, pak, Kyushu i Okinawu otoci razdvojeni kanalom Tsugaru koji je preplivala Dina Levačić, Josipu je bilo i posljednje. 

- Hokkaido je najsjeverniji otok, a Honshu najveći - rekao je Josip i dodao da se sjeća i kako je Dini Levačić bilo hladno pa da bi zato rekao - Hokkaido i Honshu. Ipak, nije htio riskirati osvojenih 125.000 kuna pa je odustao.

Naposljetku je izjavio da bi njegov odgovor bio upravo taj koji ga je i 'vukao'. Stoga bi, da nije odustao, ponio titulu osvajača dosad najvišeg iznosa u povratničkoj sezoni kviza.

Na putu do 125.000 kuna Josip je naišao i na nekoliko problema. Već na sedmom pitanju zamolio je pomoć publike. Najčešće je parcijalna, ali može biti totalna, anularna i hibridna. O čemu je riječ?  Publika je s 51 posto glasova odgovorila da je riječ o pomrčini Sunca. Tada je osvojio četiri tisuće kuna. 

Dvoumio se i na pitanju 'Koliko je, prema Lukinu evanđelju, Ivan Krstitelj stariji od Isusa Krista? Pola godine, godinu dana, pet ili deset godina? Nakon džokerom "pola-pola" sužena izbora na pola i pet godina, njegov je odgovor na 9. pitanje glasio - pola godine.

Josipovu je prethodio nastup Perice Oroza, natjecatelj iz prošle emisije  koji je ovotjedno izdanje započeo otvaranjem 7. pitanja i to bez džokera. Odustao je na pitanju za prelazak drugoga praga, kući ponijevši 16.000 kuna.

- Dovoljno za skijanje - naglasio je te dodao da mu je to bila obveza osigurati i, usto, ne duljiti s odgovorima.

Dvadesetšetogodišnji Ivan Cota bio je večerašnji drugi "najbrži prst". Iako je zapeo već na prvom pitanju, studenta Filozofskog fakulteta u Zagrebu imat ćemo priliku gledati idućega četvrtka kada će otvoriti ono za 8000 kuna, no bez džokera "publike".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao