Obavijesti

Show

Komentari 17

Treći seks "pao" na izletu, Stefany pokazala grudi

Treći seks "pao" na izletu, Stefany pokazala grudi
10

Farmeri su otišli na izlet gdje su ih dočekali tamburaši. Aleksandra je zaplesala s Jožom. Djevojke su navečer postale trbušne plesačice

VIDEO

Dobre farmere produkcija je nagradila odlaskom na izlet na livadu, nekoliko stotina metara dalje od imanja. Joža ih je kolima odvezao, a dočekali su ih tamburaši. Pjevali su zajedno “Ne dirajte mi ravnicu”, a mentora Jožu Aleksandra je uhvatila u ples.
- Joj, Joža, pa supruga će te ubiti - zafrkavali su Jožu pa je odmah odustao od plesa. Nakon slavlja Jože je upozorio farmere neka počnu raditi tor za ovce jer će ih uskoro dobiti. Djevojke su večer “začinile“ trbušnim plesom.
- To se ovako pleše s bokovima - učila ih je Aleks izvijajući se i mrdajući stražnjicom dok im je Rafo svirao “Đurđevdan”. Jelena i Hana zajahale su veliku kuhaču, a Ivana ih je lupala po stražnjici.
- Daj još, to je meni baš super, i povuci me za kosu! - govorila je Jelena Ivani.

STEFANY POKAZALA GRUDI
Farmeri su cijelo popodne proveli na suncu zabavljajući se. Tako je Stefany odlučila pokazati kako je dobra gimnastičarka. Dok je pokazivala određenu gimnastičku figuru Jelena je povikala: "Stefany, ispale su ti obadvije cice!". Svi su se počeli smijati, a Hana je rekla: "Evo ti naslovnice, kamera je uperena u tebe!" Rafo je nadodao neka ponovi 'figuru', jer on nije uspio vidjeti. Isto tako farmeri su se nasmijali Alenu i Neni dok su jahali Putu. Alena Puta nije htjela slušati. "Ajde, kreni!", govorio je Svizac. Gledajući ga Rafo se ohrabrio, te je i on odlučio zajahati. Djevojke su komentirale da izgleda kao Jose Armando.

KRAVA 'ZAMIRIŠALA' NENI DAN
Nakon što je Alenovo "udvaranje" postalo naporno djevojkama, Svizac je našao novi hobi. Osim Jelene sada i on muze krave. Neno je odlučio očistiti kravlju balegu. Ubrzo je shvatio kako to i nije ugodan posao. Jedna krava je ispustila plinove baš u trenutku kad je njegova glava bila kraj njene stražnjice. Neno je počeo vikati i istrčao iz štale. Alenu su tekle suze od smijeha.

DEMOKRATSKI RAFO ODBIO GLASATI
Ja bih samo njezino ime napisala po svim papirićima za sluge, ogovarala je Jelena gazdaricu Hanu. Aleks se složila, a onda viknula Hani: “Dođi, sjedni s nama da nisi sama!”. Tajnim glasanjem za nove sluge izabrani su Ivana i Neno. Rafo je odbio glasati jer je ovo demokracija pa ima na to pravo. Kaže da mu je zadnje glasanje za gazdu bilo nepošteno. Zaboravio je da su on i Dvina izborili tu demokraciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju