Show

Komentari 25

'Treme ima, ali sigurne smo u nastup! Žao nam je Albine, za nju smo navijale. Prelijepa je...'

'Treme ima, ali sigurne smo u nastup! Žao nam je Albine, za nju smo navijale. Prelijepa je...'

Osjećamo se sjajno! Dugo smo radile na ovom projektu, tako da smo sigurne u cijeli nastup. Treme ima malo, ali to je ona pozitivna trema koja je nekad i dobrodošla. Nemamo rituale za opuštanje, kažu nam Hurricane

Srpske predstavnice Hurricane nastupaju večeras u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga u Rotterdamu pod rednim brojem devet. Pjevaju energičnu pjesmu "Loco Loco". Prije samog nastupa, priznale su nam da su bodrile Splićanku Albinu Grčić (22). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako nam je žao što je Albina ispala jer smo navijale za nju. Ona je divna djevojka, prelijepa, imala je predobru pjesmu i nastup, tako da smo ostale u šoku kad smo vidjele da nije prošla dalje - kažu nam cure iz Hurricanea. 

Sanja Vučić (27), Ivana Nikolić (26) i Ksenija Knežević (25) dane u Rotterdamu provode većinom fokusirane na koreografiju.

ESC Rotterdam

- Vježbamo nastup. Imale smo dvije službene probe i jednu generalnu, a u međuvremenu smo u hotelu trenirale i vježbale dodatno. Zbog cijele situacije s korona virusom imale smo samo jedan organizirani izlet i bilo nam je prelijepo. Grad je divan - kažu nam djevojke. Srpska delegacija priredila im je veliko iznenađenje. Dobile su gošću...

65th Eurovision Song Contest, Semi Final 2, Rotterdam, The Netherlands - 19 May 2021

- Došla nas je podržati Marija Šerifović! Bile smo presretne kad smo je ugledale jer nam ona, kao nekadašnja pobjednica, puno znači tako što nam daje savjete i što je uz nas - kažu pjevačice. Kostime im je dizajnirao Boris Kargotić.

- Nije teško plesati na bini jer su kostimi specijalno za nas napravljeni, tako da se Boris trudio da nam budu i udobni - kažu predstavnice Srbije. Zanimalo nas je i imaju li veliku tremu prije nastupa te jesu li ponijele nešto za sreću.

- Osjećamo se sjajno! Dugo smo radile na ovom projektu, tako da smo sigurne u cijeli nastup. Treme ima malo, ali to je ona pozitivna trema koja je nekad i dobrodošla. Nemamo neke rituale za opuštanje, samo pozitivne misli. Nemamo ni amajlije za sreću, ha-ha. Tu su samo dobre misli i odlična energija - kažu djevojke iz grupe Hurricane. 

POGLEDAJTE VIDEOSPOT:

Albina Grčić nije prošla u utorak u finale, ali Splićanka je i dalje sa svojim timom u Rotterdamu. Slobodne dane iskoristila je za fotografiranje na nizozemskim ulicama, a usput je otkrila i da su joj favoritkinje grupa Hurricane. Drugu polufinalnu večer hrvatski tim neće pratiti u velikoj dvorani Ahoy.

- Ne idemo u arenu jer su mjere ove godine zbog korone ogromne - kaže nam plesač Luciano Plazibat (22). Dodaje kako je nakon polufinalne večeri u kojoj su, nažalost, ispali, sada sve opuštenije.

- I dalje smo pozitivni i sretni jer znamo da smo dali sve od sebe i napravili odličan nastup. Normalno da nam je žao zbog rezultata, ali sve ima svoje. Albinino vrijeme tek dolazi - kaže Plazibat. Dodaje kako je organizacija na nivou.

- Svaka čast da su uspjeli ovako nešto napraviti u vrijeme pandemije. Mi ćemo ostati sve do finala da još imamo vremena za vidjeti Rotterdam, družiti se i uživati - kaže Albinin plesač. 

 

Najčitaniji članci